2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk'a da bir teşekkür göndermeli başkan. Şampiyonluk yürüyüşünde olmasak kimse bankalar birliği falan dinlemezdi.

Dursun Özbek: "Faiz, Galatasaray'ın kanayan bir yarası. Eğer Galatasaray, bu faiz yükünden kurtulsaydı, bu 6 aylık konsolide raporlarında da kârda olacaktı. 200 küsür milyon faiz öderken, faiz oranları yaklaşık %12'lerde seyrederken, bu faiz rakamlarını ödedik. 1 Haziran - 30 Kasım dönemine baktığımız zaman faiz oranı %35'lerde seyrederken, 540 Milyon TL civarı faiz ödedik. Daha bunun hızı kesilmedi. Bugün faiz oranı %45'lerde."

%45 değişken faiz düşüncem doğruymuş.

Medyada benden başka yazan olmadı :asd:
Zaten sen burada söyledikten sonraki Divanlar da da başkan sürekli senin dediğin gibi söylüyordu hatta yönetime geldiklerinde faizler daha düşükken bile kendisi ileride faiz ne olur bilemeyiz o yüzden çıkmak lazım demişti yanılmıyorsam. Peki kısa süre içinde BB'den çıkıyoruz açıklamasına ne diyorsun? Olur mu? Olursa bu kısa zaman ne kadar zamandır?

hohoho divan var demek

hemen modumuza bürünelim.

kyujhgfsd.webp

HMPF!

bir dakika - Olağanüstü toplantı niye tam olarak?

aylık toplantı sanmıştım ben

510 Milyon ha
Kabaca 17 M Euro - FAİZ
Aynen ve 6 aylık sadece seneye vurduğunda 1 milyar TL olacak. Her neyse başkan yakın zamanda BB borçlarının ödeneceğini ve çıkılacağını açıklayıp bu konuda bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz dedi. Bu faiz olmasa GS artık kendi faaliyetlerinden kar ediyor dedi faiz olmasaydı kar açıklıyorduk dedi.

Eee çıkabiliyoz mu bankalar birliğinden kesin olarak?
Kasım sonu itibariyle BB borcu 2.3 milyar TL'ye inmiş. Başkanda yakın zamanda BB borçlarını ödeyerek BB'den çıkıyoruz. Bu konuda bizi desteklediğiniz için size teşekkür ediyorum diye açıklama yaptı. Yani Mayıs'a kadar resmi olarak çıkacağız başkanın açıklamasına göre.

Bankalar birliğinden çıkma kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama mevcut enflasyon durumunda borcu direkt kapatmanın kesinlikle avantajlı olduğuna emin miyiz? Sonuçta insanların ödediği krediler kuş gibi kaldı enflasyon yüzünden. 5 bin tl ev kredisi ödeyenler bile var bu durumun hesabı yapılmıştır diye ümit ediyorum.

Bankalar birliğinden çıkma kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama mevcut enflasyon durumunda borcu direkt kapatmanın kesinlikle avantajlı olduğuna emin miyiz? Sonuçta insanların ödediği krediler kuş gibi kaldı enflasyon yüzünden. 5 bin tl ev kredisi ödeyenler bile var bu durumun hesabı yapılmıştır diye ümit ediyorum.
BB'de senelik 1 milyar Tl'yi aşan faizler ödüyorsun senelik havaya. Bu parayı vermediğin zaman kulüp artık faaliyetlerinden kar ediyor yani kendi kendine yetiyor o yüzden faizden kurtulmak önemli.

Dursun Özbek: "200 küsür milyon faiz öderken, faiz oranları yaklaşık %12'lerde seyrederken, bu faiz rakamlarını ödedik. 1 Haziran - 30 Kasım dönemine baktığımız zaman faiz oranı %35'lerde seyrederken, 540 Milyon TL civarı faiz ödedik. Daha bunun hızı kesilmedi. Bugün faiz oranı %45'lerde. Faiz, Galatasaray'ın kanayan bir yarası. Sportif faaliyetlerde Galatasaray son derece başarılı. Galatasaray bu faiz yükünden kurtulsaydı, çok güzel bir karlılık vardı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt