- 17 Eylül 2018
- 20.484
- 23.389
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zaten sen burada söyledikten sonraki Divanlar da da başkan sürekli senin dediğin gibi söylüyordu hatta yönetime geldiklerinde faizler daha düşükken bile kendisi ileride faiz ne olur bilemeyiz o yüzden çıkmak lazım demişti yanılmıyorsam. Peki kısa süre içinde BB'den çıkıyoruz açıklamasına ne diyorsun? Olur mu? Olursa bu kısa zaman ne kadar zamandır?%45 değişken faiz düşüncem doğruymuş.
Medyada benden başka yazan olmadı![]()
Başkan yakın zamanda BB borçları ödenerek çıkılacağını açıkladı. Onun dışında 510 milyon civarı faiz ödemişiz bu 6 aylık sürede.
510 Milyon haBaşkan yakın zamanda BB borçları ödenerek çıkılacağını açıkladı. Onun dışında 510 milyon civarı faiz ödemişiz bu 6 aylık sürede.
Önceden açıklanan Şubat ayı mali tablosunun konsalide hali yetişmemişti sadece 3 aylık halini sunmuşlardı onu haziran- kasım konsolide halini sunuyorlar şimdi.bir dakika - Olağanüstü toplantı niye tam olarak?
aylık toplantı sanmıştım ben
Aynen ve 6 aylık sadece seneye vurduğunda 1 milyar TL olacak. Her neyse başkan yakın zamanda BB borçlarının ödeneceğini ve çıkılacağını açıklayıp bu konuda bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz dedi. Bu faiz olmasa GS artık kendi faaliyetlerinden kar ediyor dedi faiz olmasaydı kar açıklıyorduk dedi.510 Milyon ha
Kabaca 17 M Euro - FAİZ
28 şubat 2024 divan kurulu olağanüstü toplantısı ışığında açıklanan 01.01.2023-30.11.2023 konsolide tablo neticesinde yıllık periyodu 114 milyon tl zararla kapatmış bulunuyoruz.
28 şubat 2024 divan kurulu olağanüstü toplantısı'nda açıklanan 30.11.2023 tarihli konsolide tabloda göründüğü üzere 2.7 milyardan 2.3 milyara inmiştir.
- kraven1905
Kasım sonu itibariyle BB borcu 2.3 milyar TL'ye inmiş. Başkanda yakın zamanda BB borçlarını ödeyerek BB'den çıkıyoruz. Bu konuda bizi desteklediğiniz için size teşekkür ediyorum diye açıklama yaptı. Yani Mayıs'a kadar resmi olarak çıkacağız başkanın açıklamasına göre.Eee çıkabiliyoz mu bankalar birliğinden kesin olarak?
BB'de senelik 1 milyar Tl'yi aşan faizler ödüyorsun senelik havaya. Bu parayı vermediğin zaman kulüp artık faaliyetlerinden kar ediyor yani kendi kendine yetiyor o yüzden faizden kurtulmak önemli.Bankalar birliğinden çıkma kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama mevcut enflasyon durumunda borcu direkt kapatmanın kesinlikle avantajlı olduğuna emin miyiz? Sonuçta insanların ödediği krediler kuş gibi kaldı enflasyon yüzünden. 5 bin tl ev kredisi ödeyenler bile var bu durumun hesabı yapılmıştır diye ümit ediyorum.