- 26 Ocak 2021
- 41.045
- 40.295
- 3.078
Stadin yolunu bilmedigin iddialari varşampiyonluk sonrası resmi hesaptan “babayla zor yarışırlar” temalı paylaşım…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadin yolunu bilmedigin iddialari varşampiyonluk sonrası resmi hesaptan “babayla zor yarışırlar” temalı paylaşım…
Stadin yolunu bilmedigin iddialari var
Normalde kupayi coktan almis lige konsantre olmus olmamiz lazimdi.B.k değil :d
Sabahtan beri 3 kez kalp krizi geçirdim. Bir an önce şu iş sonuçlansın yoksa vefat etçem. :d
Heyecan seviyemi paylastigim postuma bakmanı tavsiye ederimMaçı şu şekil bekleyen ben
![]()

Yeni yila girdik bile ata bey ne yapmaktasinMaçı şu şekil bekleyen ben
![]()
Fazla kaptırdık abi galibaYeni yila girdik bile ata bey ne yapmaktasin

Güzeeel
Normal şartlar altinda mal bi uzaktan şutun şu rüzgarda terse dönup birine gol olacagı
Mac gunu alisilmks seyler gibi gelsede, yakinda bu kavgalarda sacmasapan laflar soylenmeye baslanacak, o zaman fazlasiyla cirkin hale gelecek.
Endisem bu acikcasi.
Atamazsa da yan basar 2. yarı...Bu kaleyi alan yaşadı at ilk yarı 2 gol yat üstüne![]()
Rüzgar yönü şu an Güney Batı.
Zaten genelde ya Güney Batı, Ya da Kuzey Doğu eser. Kuzey Doğu da olsa aynı ok ters yönden gelip bir şey değiştirmeyecekti.
Burada tek plan olmalı, rüzgara ters oynadığın dönemde bile bunu avantajına çevirebilmek.
Onun dışında bu tip 1 maçta yok 3'lü savunma, yok orta sahanın önemi boş işler.
Ekli dosyayı görüntüle 311115
Normal şartlar altinda mal bi uzaktan şutun şu rüzgarda terse dönup birine gol olacagı
2 gol yiyelim yeter o zaman 2.yarı ne diyeyimAtamazsa da yan basar 2. yarı...