Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.890
- 8.664
- 2.518
Taraftarımız yağmurluk diye poşet giymiş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler kırmizı poşet dagıtmıslar yukarda Volkan rtas paylasmis oradan bakinca fark ediliyor. Klasik bir dursun rezilligi daha diyebiliriz.
Üstüne vurursan yer hepsini kalenin tutması yeterliEderson penaltılarda nasıl
suçlu polis burda, otobüsün kaçta geleceği belli, otobüsün geçtiği her noktada bir şeridi komple kapatacaksın geçene kadar başka yolu yok bunun. Gelsinler de açarız kafasında olursan böyle olurnavigasyondan trafiğe bakmamış mı bizimkiler çıkmadan önce. Daha erken çıksaydınız abi. Şimdi böyle abuk nedenlerle motivasyonu düşürüp kaybederlerse sorarım ben yönetime takıma.
Yav ya hiç yapmazsın ya adam akilli yaparsın. Bu olayın dogrusu budur poşet dagıtmak yerine bir şey dagitmasa elestirilmezdi muhtelemen. Ki bilet fiyatlarimizda malum elestirmelerinde bir problem görmuyorum.Her şeyi de eleştirmesinler ama ya. Maçın Olimpiyatta olduğu ve dehşet yağmur olacağı belli.
Kim kaliteli yağmurluk beklentisiyle gitti ki hangi akıl çıkartıyor şu söylemleri hiç anlamıyorum. Dehşet rüzgar yağmur olan yerde millet gelirken kaliteli yağmurluk dağıtırlarrr yaaaaa diye tişörtle mi gidiyor ne bekleniyor anlamadım
sen kimseye güvenmeyip işini sağlama alacaksınsuçlu polis burda, otobüsün kaçta geleceği belli, otobüsün geçtiği her noktada bir şeridi komple kapatacaksın geçene kadar başka yolu yok bunun. Gelsinler de açarız kafasında olursan böyle olur
Yani ülke şartlarını düşünürsek orada kaliteli bir yağmurluk dağıtılacağını kimsenin beklemeyeceğini düşünüyorum.Yav ya hiç yapmazsın ya adam akilli yaparsın. Bu olayın dogrusu budur poşet dagıtmak yerine bir şey dagitmasa elestirilmezdi muhtelemen. Ki bilet fiyatlarimizda malum elestirmelerinde bir problem görmuyorum.