⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
navigasyondan trafiğe bakmamış mı bizimkiler çıkmadan önce. Daha erken çıksaydınız abi. Şimdi böyle abuk nedenlerle motivasyonu düşürüp kaybederlerse sorarım ben yönetime takıma.

Mal tff şuraya maç mi verilir Allah belanızı versin

Bizimkiler kırmizı poşet dagıtmıslar yukarda Volkan rtas paylasmis oradan bakinca fark ediliyor. Klasik bir dursun rezilligi daha diyebiliriz.

ya yok bunda Dursun'a ben bile bir şey demem, hava şartları belli millet alsın yağmurluğunu bi zahmet yanına. Artı 90 dk yağmura dayanacak yağmurluk da hayvan gibi pahalı bir şey öyle bi kere al kullan at bir şey değil. Gemiciler falan kullanıyor genelde.

Herifler daha fazla bileti ve kameraların çekeceği tribünleri şikecilere vermek ile yetinmemiş. Önce onların taraftarını içeriye almaya başlamış ve bizim otobüş halen yolda. Onların otobüsü 10 dakika önce stadyumdaydı.
Yine bizim beceriksiz yönetimin sayesinde oldu bunlar. İstifa edin artık!
Maç normalde umrumda değildi çünkü alınabilecek en gereksiz kupa. Ama özellikle son günlerde yaptıkları transferlerden sonra şikecilerin yine g.tleri iyice kalkmış durumda.

navigasyondan trafiğe bakmamış mı bizimkiler çıkmadan önce. Daha erken çıksaydınız abi. Şimdi böyle abuk nedenlerle motivasyonu düşürüp kaybederlerse sorarım ben yönetime takıma.
suçlu polis burda, otobüsün kaçta geleceği belli, otobüsün geçtiği her noktada bir şeridi komple kapatacaksın geçene kadar başka yolu yok bunun. Gelsinler de açarız kafasında olursan böyle olur

Her şeyi de eleştirmesinler ama ya. Maçın Olimpiyatta olduğu ve dehşet yağmur olacağı belli.

Kim kaliteli yağmurluk beklentisiyle gitti ki hangi akıl çıkartıyor şu söylemleri hiç anlamıyorum. Dehşet rüzgar yağmur olan yerde millet gelirken kaliteli yağmurluk dağıtırlarrr yaaaaa diye tişörtle mi gidiyor ne bekleniyor anlamadım
Yav ya hiç yapmazsın ya adam akilli yaparsın. Bu olayın dogrusu budur poşet dagıtmak yerine bir şey dagitmasa elestirilmezdi muhtelemen. Ki bilet fiyatlarimizda malum elestirmelerinde bir problem görmuyorum.

Stat, statü ortak ama deplasmana gider gibi olduk. Otobüs anca girdi stada. Okan Hocam da Fener deplasmanını çok sever!

Polise güvenip iş mi yapılır

polis ya fenerliyse

Maç başlayacak kadro falan verilecek daha varamadık mı stada,

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ya hiç yapmazsın ya adam akilli yaparsın. Bu olayın dogrusu budur poşet dagıtmak yerine bir şey dagitmasa elestirilmezdi muhtelemen. Ki bilet fiyatlarimizda malum elestirmelerinde bir problem görmuyorum.
Yani ülke şartlarını düşünürsek orada kaliteli bir yağmurluk dağıtılacağını kimsenin beklemeyeceğini düşünüyorum.

Fener’in dağıttı yağmurluklar daha pahalı üzerinden çıktı bu muhabbet zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt