⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecan ustunde beklerken. Bunu gören @Nedim Sertel

Maçı şu şekil bekleyen ben :asd:
Drunk The Office GIF

B.k değil :d

Sabahtan beri 3 kez kalp krizi geçirdim. Bir an önce şu iş sonuçlansın yoksa vefat etçem. :d
Normalde kupayi coktan almis lige konsantre olmus olmamiz lazimdi.

Taraftar icin tabii ki kupali fener maci en nihayetinde. Mac baslasin ben de gaz olacagim ama yapay sekilde uretilmis bir mac olmasi benim icin tadini kaciriyor.

İnsallah fark atariz da en azindan karsida kriz cikaririz

bu stadı yapan mimar muhtemelen ,yalı gibi diplomasını torpille alan birisidir

Rüzgar yönü şu an Güney Batı.

Zaten genelde ya Güney Batı, Ya da Kuzey Doğu eser. Kuzey Doğu da olsa aynı ok ters yönden gelip bir şey değiştirmeyecekti.

Burada tek plan olmalı, rüzgara ters oynadığın dönemde bile bunu avantajına çevirebilmek.

Onun dışında bu tip 1 maçta yok 3'lü savunma, yok orta sahanın önemi boş işler.

Ekli dosyayı görüntüle 311115

Normal şartlar altinda mal bi uzaktan şutun şu rüzgarda terse dönup birine gol olacagı

Şu kroki de, stat yapısı 5-10 derece yön değiştirse o tehlike çok fazla arz ederdi. Tabi yine de o risk var. Ama bence rüzgara karşı oynadığın periyotta, kalecinin rüzgara karşı olan açısı. Aşırı rüzgara sürekli maruz kalan gözde oluşan göz kuruluğu sıkıntısı, bende o daha büyük tehlike.

Zafer Tüzün denilen embesili nereden bulmuşlar yav Asporda saçma salak yorum yapıyor. İsmail Torreiradan iyi diyen adamla değil futbol konuşmak muhatap bile olmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt