Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbet bir kere de bizim de uzulmemiz lazım ya ondan dolayı yıllardır biz kazanıyoruz, bir tane final kaybettik bunlara sadece ve bunlar baya despot bir halde ya.Hep bunlar üzülemez şeklinde bir momentum aslında.Ayni momentum gerçi biz icerde yenemedigimiz için geçen sene ve ondan önceki sene de gerceklesmeliydi ama olmadı bu biraz daha genel bir iş gerçiMomentum niye onlarda ki, aksine biz kupaya alışmış bir camiayız, onlar en son ne zaman Süper kupa almış muamma. Yani futbol bu tabii oynanacak ve göreceğiz neticeyi.
kameranin gösterdiği yerde kuslar mi olacak? canli yayin esnasinda karşı tribünü kastediyorum
bu neden hep böyle? bendeki yersiz bir elestiri mi ? bjk ile oynarkende karşıda bjkliler vardi diye hatırlıyorum. 5-1 çaktiğimiz kupa finalindede öyleydi yanlis hatirlamiyorsam bu stadyumdaEvet öyle diyorlar.
Basin tribünü bizim olduğumuz tribünde sanirim fakat bu tarz derbilerde extra kameralar koyup 2 tribunude alirlarkameranin gösterdiği yerde kuslar mi olacak? canli yayin esnasinda karşı tribünü kastediyorum
bu tedesco gay dı değil mi
bu tedesco gay dı değil mi
Hayır evli ve iki çocuğu var
Hayır evli ve iki çocuğu var