⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruyorum size 20 milyona sara mı alırsınız 30 milyona guenduzi mi ?

bu takımın ilk 11 ini en az 2-3 tane gelecek yıllarda da omurga oluşturacak yaşı geçmemiş hırslı topçular lazım

Hak ettiler kazanmayi

Daha cok istediler

Biz ise bayagi laubali sekilde ciktik maca hic bir sekilde giremedik

Lig yarisinda öne gectiler bana göre cünkü sadece kupa degil özgüven kazandilar

bu yenilgiyi ligte almak yerıne burada almak iyi oldu tabı yanlıslardan dersler alabilirsek ,hoca ve oyuncu grubu

Geçen sene 5-0 sonrası gerçeği görüp doğru hamleler yapmışlardı bu sene de bu maç doğru takviyeleri görmelerine yardımcı olsun. İlk 11'e üç, yedeğe 2 transfere ihtiyaç var. Sol kanat, 8-10 numara, 6 numara, sol stoper, genç santrafor kesin ihtiyaç

Gerçekten bugün üzülmeyi bile hak etmedik. Normalde sinirlenir, gerilirim Fenerbahçe mağlubiyetlerine ama şu anda hiç bir tepki veremiyorum.

Aynen öyle. Hani böyle 50 tane vurursun girmez, adamlar 1 tane vurur girer öyle kaybedersin de üzülürsün. Bugün bu maçta öyle bir durum da yok. Kaybettik ama üzülemiyoruz da çünkü yenilmeyi hak ettik. Sadece hesap versinler onu istiyor herkes aslında.

Bu arada şu fener ile eşleşmemiz bize kupaya mal oldu ama evren yine bize calışıyor rahat olun şu maçı samsunla oynasak biz bir tane os alıp transferi kapatacaktık, o gün bjk faciası yaşanmasa o topçuların coğu hala kadrodaydı başımıza gelenler neden sonuç ilişkisinde geleceği düzeltmeye calışıyor resmen sağlık olsun ama şimdi top bizden çıktı artık simitci ile başkan'ı 2 değil 3 transferde kurtarmayacak bütün eksiklerimizi gidermek zorundalar.

Geoundizi bizim oyunumumuza nasıl uymuyordu acaba. Herşeyi geçtim Osimhen de olsa bugün bi cacık olmazdı bizimkiler istemedi. Mücadele bile etmedi.

Her zaman olduğu gibi hayırlı bir mağlubiyet olur inşallah
Bu arada şu yağmurluk olayına fena takıldım, geçekten ayıp?!

Lan madem bukadar rezil oynicaktiniz, ne demeye tsye 4 artiniz. Bak sinirlendim gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt