⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada fener melosunu buldu malesef bizim bu lookman işine girmemiz lazım orta sahaya gerekirse dennis alınsın

Fenerlilerle niye dalga geçtik geçtiğimiz senelerde kupa seramoniye katılmıyolardı. Aynı ali koç vari hareketleri biz yapıyoruz.

Herşey tersine döndü, Gs taraftarı buna müsade etmez.

Geundouzi ve İsmail fiziksel olarak maçı domine etti. Kerem olmasa fark yerdik.
Valla santraforları olmaması bide bu Kerem yetersizinin oynaması hakikaten şanstı. Bunların yerine adam almak akıllarına gelmez umarım, çünkü en zayıf yanları bunlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdakiler taca vuruyor kafayi

Osimhen olsa bu kadar gömülüp maçı kaybetmezdik icsrdi ile bu kadar malesef

Rezaletten pozitif bir sey cikaracaksam, 7 senede 1 kupa alan ali kocun ardindan 5 inci ayinda kupa aldi yeni yonetimleri.

En azindna ali koc cikmayacak ortaya
Steve aday olmayacak gibi ,ali onun ipini çekti ama taraftar aliyi istemez o kesin
Ali ortaya çıkmayacak dogru ama taraftarını cok fena zehirledi ben 42 yasinndayim bukadar kotu olduğunu hiç hatırlamıyorum bunların kitlenin

Steve aday olmayacak gibi ,ali onun ipini çekti ama taraftar aliyi istemez o kesin
Ali ortaya çıkmayacak dogru ama taraftarını cok fena zehirledi ben 42 yasinndayim bukadar kotu olduğunu hiç hatırlamıyorum bunların kitlenin
Bu kupa o isi garantilemis olabilir iste , 50 kafali bir taraftar kitlesi zaten, belki hemfikir olmuslardir

Bu arada elimizdeki en iyi orta saha sara ve Torreira geri kalan hepsi lemina dahil idarelik adamlar artık İlkay falan değil orta saha da lemina saradan devam yunus yerine birtane bu takıma skor alacak 10 numara lazım

Icardiye topu taşıyamazsan olacağı bu. Mertens gibi bağlantı yapacak oyuncu da yok. Net 10 numara istiyor takım net.

Bu arada 1 saattir dışarıdayım caddelerde tur atan fener arabaları goremedim hala nerde bu adamlar

1 tane acildi

Sonrainda kazimcan da mactaki en net ortayi acti.

Ama biz once topu oralara goturemiyoruz. O yuzden icardi ve sane vs yorumlarini garipsiyorum

Calismayan ortasaha ile oynadik.
Nijeryadaki adam efane ortalamış. Bizde sane'yi kilitlesen hiçbiri böyle orta açamaz

Yunus 10 no oynayamaz anadolu takımları karşısında sırıtmaz ancak zorluk derecesi yüksek maçlarda çıkıyor ortaya defansif orta saha dışında 10 no da lazım bu takıma mertensin yokluğu bu sezonki derbilerde ziyadesiyle hissedildi zira derbi galibiyetimiz yok

Hak eden ve isteyen taraf kazandı hiçbir bahaneye gerek yok. Stadyum şöyleymiş kadro böyleymiş demeye gerek yok ayrıca bakın erkenden transfer yapılıp katkı alınabiliyormuş illaki Şampiyonlar ligini beklemeye gerek yokmuş. Sanki Şampiyonlar ligini alacağız da tüm transferlerimizi oraya göre yapmak zorundaymışız gibi. Bugün Guendouzi tek başına maçı değiştirdi. Gerçi Guendouzi bize gelse Okan hoca ilk 3 maçta son 20 dakika oynatırdı direkt süre de vermezdi böyle ilginç takıntıları var. İyi bir transfer planlaması ve kadro planlaması yapan stada adapte olup bahane üretmeyen mücadele eden bir Galatasaray bugün gayette kupayla çıkabilirdi buradan. Ama bu kupayı önemsemeden gevşek bir futbolla kaybetmeyi seçtiler. Bonservis rekoru kırıp alınan forvetimiz kupa kaybettiğimiz gün Milli takımıyla maça çıkıp gol atıyor orası da planlama açısından baya trajik açıkçası.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt