Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.721
- 13.720
- 1.498
Bu arada fener melosunu buldu malesef bizim bu lookman işine girmemiz lazım orta sahaya gerekirse dennis alınsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla santraforları olmaması bide bu Kerem yetersizinin oynaması hakikaten şanstı. Bunların yerine adam almak akıllarına gelmez umarım, çünkü en zayıf yanları bunlar.Geundouzi ve İsmail fiziksel olarak maçı domine etti. Kerem olmasa fark yerdik.
Sergen Yalçın bile tokatladı şunları kadıköyde. Pahalı Berkan Orkun atılmasa ligde de tokatlayacaktı. Üstelik vasat kadro ile.
Steve aday olmayacak gibi ,ali onun ipini çekti ama taraftar aliyi istemez o kesinRezaletten pozitif bir sey cikaracaksam, 7 senede 1 kupa alan ali kocun ardindan 5 inci ayinda kupa aldi yeni yonetimleri.
En azindna ali koc cikmayacak ortaya
Bu kupa o isi garantilemis olabilir iste , 50 kafali bir taraftar kitlesi zaten, belki hemfikir olmuslardirSteve aday olmayacak gibi ,ali onun ipini çekti ama taraftar aliyi istemez o kesin
Ali ortaya çıkmayacak dogru ama taraftarını cok fena zehirledi ben 42 yasinndayim bukadar kotu olduğunu hiç hatırlamıyorum bunların kitlenin
Burdakiler taca vuruyor kafayi
1 tane acildiBizde kim açacak bu ortayı
Nijeryadaki adam efane ortalamış. Bizde sane'yi kilitlesen hiçbiri böyle orta açamaz1 tane acildi
Sonrainda kazimcan da mactaki en net ortayi acti.
Ama biz once topu oralara goturemiyoruz. O yuzden icardi ve sane vs yorumlarini garipsiyorum
Calismayan ortasaha ile oynadik.