2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1744803485468.webp

İbrahim Hatipoğlu: "Sportif AŞ konsolide olarak 1 Haziran 2024 - 28 Şubat 2025 tarihleri arasında toplamda 670 milyon kar açıklamıştır. Kulübümüzün en önemli iştiraki olan Sportif AŞ, son dönemde hep karlı bilanço açıkladığı için son derece mutlu ve gurur verici bir durumdayız."

Finansman geliri nasıl oluştu acaba parayı vadeliye mi bağladılar düşük faizli kredi çekip.

Var mı bileniniz?

alper admin gelirleri görmeden konuşmayın demişti

gelsin de konuşsun şimdi!

Erden Timur'un ağzından eski ebitda sunumunu dinleyip biraz duygulanalım bari

Batmisiz. En az 4 dönem hiç transfer yapmayıp ekonomimizi düzeltmemiz lazim.

Bu yönetime hiç güvemiyorum. 2025-26 sezonunda hedefi ilk 5 olan bir Gs görecrgiz galiba. Çunku bunlar ne iyi kaleci, ne iyiorta saha, ne iyi 10 numara, ne iyiforvet ne de iyi
bek alabilir 🥲😔

Ekli dosyayı görüntüle 283662

Hasılat 53 mio € düşmüş.

02-2024 - 7.678.882/33= 232.7 mio €
02-2025 - 7.722.200/43= 179.6 mio €
Evet, ben de hesapladım.
Şimdiki kura göre 179 küsür
1 Şubat'a göre 209 civarı

Yalnız sponsorluk geliri hani artmıştı?
80 milyon demişlerdi ama şimdiki kura göre 32 milyon euro. Arada 48 milyon euro fark var.
Acaba Icardi'nin, Zaha'nin ve Osimhen'in maaşları ayrı mı değerlendiriliyor?
Yani Direk menajer ve sponsor mu muhattap?

Evet, ben de hesapladım.
Şimdiki kura göre 179 küsür
1 Şubat'a göre 209 civarı

Yalnız sponsorluk geliri hani artmıştı?
80 milyon demişlerdi ama şimdiki kura göre 32 milyon euro. Arada 48 milyon euro fark var.
Acaba Icardi'nin, Zaha'nin ve Osimhen'in maaşları ayrı mı değerlendiriliyor?
Yani Direk menajer ve sponsor mu muhattap?
@Hasan Bekir

Raşit Ömer kuknerin hitler benzetmesini al dünyaya yay anasını satayım.

Ya heriflere bak, her çıkan derneğe olan borcu söylüyor. Ceplerine zeval gelecek diye titriyorlar.

Bu sene şampiyon olamazsak bittik gibi gorunuyor.

Evet battık mı tabloyu ozet gecin pls

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner: "Son dönemde moda, işte 'rahatlasın' sözü. O rahatlasın, bu rahatlasın, şampiyon olsun ki ülke bu gerginlikten kurtulsun ideolojisi var. 2. Dünya Savaşı öncesi Hitler iktidarı önce Avusturya'yı işgal etti, İngiltere ve Fransa 'aman Hitler'i kızdırmayalım, dünya rahatlasın' deyip yol verdi. Hitler daha sonra Çekoslovakya'yı işgal etti, 'Tamam burada da bir şey yok, rahatlasın, üzmeyelim Hitler'i' dediler, iki ülkeyi feda ettiler. Sonunda Polonya'yı işgal edince dayanamayıp İngiltere ve Fransa savaşa girdi. Bizim Hitlerleri rahatlatacak, Hitlerlere yol verecek herhangi bir tavrımız yok. Onları kendi yollarında bırakıyoruz. Kimseyi rahatlatmak zorunda değildir Galatasaray."

Bravo.

Evet battık mı tabloyu ozet gecin pls
Dedeler çocuklarını Galatasaray Spor tesislerine parayla soktukları için neden çocuklarını da üye yapamadıklarını tartışıyorlar. Para mevzusunda yönetim "çok iyiyiz" diyor, ama sponsor gelirleri düşmüş. muhalifler "battık" diyor ama üç büyükler arasında en iyisiymisiz. Bankalar birliğinden ses seda yok. Basketbolcu bı abimiz eski albümlerden kolay yapmış onu seyrettirdi. Bi dede adanın altındaki kazıkların arabalı vapurlar tarafından nasıl kırıldığını göstererek anlattı. Öyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt