2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbol ve voleybol salonlarının yapılması kaç yıl sürer?
Iki ayri kutle ama altlarindan baglantili sekilde masif kutle ise 2.5 - 3 bence en iyi ihtimal olur. Maliyet yonetim surecide kolay degil cunku

Komple sunulan sey diyorsan yuzde yuzu icin 4-5 yil araligi derim(kemerburgazida baz alirsak hiz ve imalat olarak)

Bizim zenginler hayatta elini cebine atıp tesis yapılması için sponsor olmazlar. Bu forumdan fanatik birisi öyle zengin olacak orada olacak belki o yaptırılır yoksa kesinlikle olmaz.

Bütçe genel kuruluna bu kadar çalışmalarının nedenini düşününce insan güvenmiyor şunlara yaw. Eskiden 5 dk süren işe 20 tane video hazırlamışlar

başkan öyle bir anlatıyor ki bir seneye kasaya 1 milyar dolar para girecek 3-5 tane salon ve tesis yapılacak sanki.

Bütçe genel kuruluna bu kadar çalışmalarının nedenini düşününce insan güvenmiyor şunlara yaw. Eskiden 5 dk süren işe 20 tane video hazırlamışlar
Baska nasil guven ve oy toplayacaklar.

Cuesta 8 milyon diye kalir gundem bunlarla yaglayip boyamazlarsa

Herifin her söylediği yalan ,3d görseller çizdirmis gelmiş şunu yapacaz bunu yapacaz diyor peki hangi firma yapacak finans kaynağı nedir en ufak açıklama yok,rezil herif

Aradaki şu farkı seviyorum. Bizim toplantılarda proje anlatılıp izin isteniyor, diğerleri şarkı söylüyor gitme sana muhtacım... Birisi takımın kasasına şunldar gelir girecek diyor diğerleri çıkıyor yapıdan kendi fatih terimlerinden bahsediyor. Vizyon farkının kanıtı... Beğenilir beğenilmez ama bir taraf geleceği konuşurken diğer tarafın biz ne zaman şampiyon olacağız diye konuşması büyüklük göstergesidir...

Herifin her söylediği yalan ,3d görseller çizdirmis gelmiş şunu yapacaz bunu yapacaz diyor peki hangi firma yapacak finans kaynağı nedir en ufak açıklama yok,rezil herif
Realize olmayacak olsada bir anda, sirf makyaj gorevi gorecek olsada, en basit calismalar bile ileri zaman yonetimleri uzerine gorev bindirir nitelikte. Sadece o acidan OK durum.

Bu yonetimin sorgusuz sualsiz en buyuk basarisi hatay depremine tirlarla aninda yardim organizasyinu ve oradan elini cekmemesi.burada tebrik etmemek mumkun degil(kaldi ki erden agabey vardi bu zamanlarda)

Bunun disinda lafta kalinan ve gec kalinan asiri surec var. Son sezonda harcama ve maas yuku rezalet

Ticari borclarda bonsrvisler menajerlik paralari falan yaziyor.

Bunu florya hasilatinin haricinde tutmak lazim. Sportif AS derdi bu...kulubun degil.

Ticari borclarda bonsrvisler menajerlik paralari falan yaziyor.

Bunu florya hasilatinin haricinde tutmak lazim. Sportif AS derdi bu...kulubun degil.
Bonservis ve menejerlik paraları yüksek olabilir katılırım ama kıyas yaparken rakibi baz almak lazım diye düşünüyorum. Türkiye şartlarında yüksek ama rakibin olan takıma bakınca daha düşük bütçe ile şampiyonluğa gidiyorsan başarı var diyebiliriz. Avrupa yı ayrı tutuyorum. Bu bütçe ile bu sene daha ileri gidilebilirdi mevcut kupada. Ama rakip harcıyorsa biz de harcamak durumundayız.

stadın içini dışını ledlerle ışıklandırma görsel şölen oluşturma işi harika düşünülmüş!!

Bonservis ve menejerlik paraları yüksek olabilir katılırım ama kıyas yaparken rakibi baz almak lazım diye düşünüyorum. Türkiye şartlarında yüksek ama rakibin olan takıma bakınca daha düşük bütçe ile şampiyonluğa gidiyorsan başarı var diyebiliriz. Avrupa yı ayrı tutuyorum. Bu bütçe ile bu sene daha ileri gidilebilirdi mevcut kupada. Ama rakip harcıyorsa biz de harcamak durumundayız.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle rakip harcıyorsa biz de harcamak zorundayız diye bir mentalite yok.

Hele de bu sene harcanan paraların çoğu çöpe atılmışken. Yönetimi geçen sene de oyuncuları bir görelim diye savunuyordun, gördük ama yetmedi hala savunuyorsun harcamak zorundayız diye.

En basiti Jelert Cuesta gibi adamlara 40 milyon euro gömmeseydik ne kaybedecektik de harcamak zorunda oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt