üzerinde düşündükçe 4-4-2 baklavaya ikna oluyorum

andone yedek kalamaz

babel için üzgünüm

feg ile belhandadan hazır olan oynasın

tam böyle bir düzen aklımdan geçiriyordum ama babel yerine andoneyi koymuştum

işte contevari futbol budur
Transfer sezonu bitmeden yapmıştım o yüzden mojito diye yazdım. Orada japon iş yapar mı bilmem. Bence hoca iç sahada bu taktiği uygulayacak özellikle skoru aldıktan sonra

gelecek sezon için şöyle bir planlama yapılabilir

muslera okan
luyindama marcao gökay mçetin
linnes şener bkapacak holebas
nzonzi seri lemina belhanda akbaba mözcan atalay
feghouli ekılınc emor jimmy yunus
falcao niasse

Marianonun şu kötü performansından daha iyi bir sağ bek yok muydu
Mariano çok kötü oynamıyor 2 maçtır, gollerde de hatası falan yok, tempo yapamıyor diye takıntı olmuş sizdeki.

Haftanın 11ine girecek oyunu oynamadı bence de ama kötü de oynamadı.

4-4-2 diamond

--------------------------------------muslera---------------------------------------

-------mariano----------luyindama---------------marcao--------nagatomo------

-----------------------------------------nzonzi--------------------------------------

------------------lemina----------------------------------------------seri------------

--------------------------------------------belhanda---------------------------------

-------------------------andone-------------------------------falcao-----------------

Mariano çok kötü oynamıyor 2 maçtır, gollerde de hatası falan yok, tempo yapamıyor diye takıntı olmuş sizdeki.

Haftanın 11ine girecek oyunu oynamadı bence de ama kötü de oynamadı.
Luyindamanın hata yaptığı golde markaja aldığı adam savunmanın 1 metre gerisinde bazı hücum çıkışlarında yine yanlış pozisyon almaları var formu çok düşük belki de bizi alıştırdı çok iyiye ondan böyle

Luyindamanın hata yaptığı golde markaja aldığı adam savunmanın 1 metre gerisinde bazı hücum çıkışlarında yine yanlış pozisyon almaları var formu çok düşük belki de bizi alıştırdı çok iyiye ondan böyle
Luyindamanın golünde markaja ihtiyaç yok yav, o yüzden laf edilmez, çok beklenti dışı bir hareketti.

Deli manyak valizi kesmiş kendine ceket yapmış

IMG_20190905_110059.webp

Arkadaşlar 4-4-2 deyip duruyorsunuz da bir de deyin bakalım ileri ikilide Falcao'nun yanında kim oynayacak Andone mi, Babel mi?

Babel derseniz, O zaman sol açıkta kim oynayacak? Emre Mor? Belhanda?

Yok Andone oynar deseniz ve aynı zamanda Babel de sol açık oynarsa orta sahada 1 kişi eksik kalmaz mıyız yani hem Belhanda hem Seri kesilecek öyleyse?

4-4-2 oynayacak en ideal kadromuz nasıl olur görelim

Seneye 1 sene sozlesmi kalacak.

Mutlaka alinmalidir.

Geri
Üst Alt