- 30 Ağustos 2009
- 30.374
- 20.448
- 2.593
3. haftanın instat verilerine göre ilk 11'i. En yüksek puan Belhanda'da
Ekli dosyayı görüntüle 60019
Mariano mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer sezonu bitmeden yapmıştım o yüzden mojito diye yazdım. Orada japon iş yapar mı bilmem. Bence hoca iç sahada bu taktiği uygulayacak özellikle skoru aldıktan sonratam böyle bir düzen aklımdan geçiriyordum ama babel yerine andoneyi koymuştum
işte contevari futbol budur
Abi itiraf et sen de seviyosun bu serseriyi3. haftanın instat verilerine göre ilk 11'i. En yüksek puan Belhanda'da
%91 pas yüzdesi ve 1 şutu var. Bir kaç pas arası da yapmıştı.Belhanda dan ziyade Mariano ne alaka yav.
Marianonun şu kötü performansından daha iyi bir sağ bek yok muydu3. haftanın instat verilerine göre ilk 11'i. En yüksek puan Belhanda'da
Mariano çok kötü oynamıyor 2 maçtır, gollerde de hatası falan yok, tempo yapamıyor diye takıntı olmuş sizdeki.Marianonun şu kötü performansından daha iyi bir sağ bek yok muydu
Luyindamanın hata yaptığı golde markaja aldığı adam savunmanın 1 metre gerisinde bazı hücum çıkışlarında yine yanlış pozisyon almaları var formu çok düşük belki de bizi alıştırdı çok iyiye ondan böyleMariano çok kötü oynamıyor 2 maçtır, gollerde de hatası falan yok, tempo yapamıyor diye takıntı olmuş sizdeki.
Haftanın 11ine girecek oyunu oynamadı bence de ama kötü de oynamadı.
Luyindamanın golünde markaja ihtiyaç yok yav, o yüzden laf edilmez, çok beklenti dışı bir hareketti.Luyindamanın hata yaptığı golde markaja aldığı adam savunmanın 1 metre gerisinde bazı hücum çıkışlarında yine yanlış pozisyon almaları var formu çok düşük belki de bizi alıştırdı çok iyiye ondan böyle
Bu pozu bile evinin yatak odasında çekmiş belli,seksomanyak...
Diğer sağ bekler onun kadar puan alamamış ondan dolayı.Belhanda dan ziyade Mariano ne alaka yav.