#21 Ahmed Kutucu

Videolarinda sadece son vuruslari gösterilmesi ve hic calim veya top sürme sekanslari olmamasi bende süphe uyandirmisti zaten

Her top ayagina dolasti, hic iyi bir görüntü vermedi acikcasi

Tabi simdiden pesin hüküm vermek dogru olmaz. Umarim heyecanindandir, bekleyecegiz bakalim

H.G Nekati Ates

Bence değil, benim bildiğim değil yani. Aralara kaçan profilde daha çok

4231 oyuncusu kesinlikle değil
Pozisyon olarak katılıyorum, genel profili de dediğin gibi zaten ama çalım konusunda adam eksiltip pozisyon da oluşturabiliyor. Bu sezon özellikle takip ettiğim birisi, üst düzey bir çalım becerisi yok ama gerektiği anlarda da çok rahat adam eksiltebiliyor. Sezonu rotasyonda tamamlayacaktır zaten, 6m€ biraz fazla gibi ama kötü transfer değil bence.

Forumdaki yorumları okuyarak beklentiyi yüksük tutmanin yanlış olduğunu bir kez daha anladım.

Pozisyon olarak katılıyorum, genel profili de dediğin gibi zaten ama çalım konusunda adam eksiltip pozisyon da oluşturabiliyor. Bu sezon özellikle takip ettiğim birisi, üst düzey bir çalım becerisi yok ama gerektiği anlarda da çok rahat adam eksiltebiliyor. Sezonu rotasyonda tamamlayacaktır zaten, 6m€ biraz fazla gibi ama kötü transfer değil bence.
Zaman gösterecek, önceki halini biliyorum ama güncelde pek izlemedim.

Örnek oyuncu profili de veremiyorum ama Barış’ın daha az güçlü versiyonu, sürekli aramasıı falan pozitif

rakip ve hakemlerin Gs ye karşı farklı olduğunu öğreneceği adaptasyon sürecinde. Zamanla düzelir.

Bu adam için yorum yapmak için erken olsada Mertens yerine oynayamaz o kesin. Hoca sakın öyle birşey düşünmesin, mertens yine 11 oynar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara da ilk maçında kötüydü jelert de ilk maçında iyi gibiydi o yüzden erken konuşmayalım

BoxAhmet bize Antep maçını alacak bilgisi geldi.

Geri
Üst Alt