Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.963
- 10.468
- 2.223
20 dklık pefonmanstan neler yazılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam zaten oyun içinde iyi değil, kapanan takımlara karşı bitiriciliği ile iş yapabilir öteki türlü ilk 11 çok zorTopu ayağına dolaştırması çok top kaybetmesi mevzu değil bu arada bu adam çok ciddi ağır la. Dönmesi topa koşması falan çok enteresan. Ağır çaktılar bize bunu söylüyorum.
Aynen öyle. Beklenti ne acaba burada her maç üst düzey mertens sjnerder katkısı falan mı bekleniyorOrhan uluca 3-5 milyona alınacaksa alınsın diyordu. 6 milyona yerli yedeğimiz oldu en azından iyi tarafından bakarsak
Benim zaten anadolu takımından gelmiş hiçbir oyuncudan yüksek beklentim yok şahsen. Kutucu rotasyonu genişletecek iyi bir yedek ekleme oldu okadar. Akbaba ve emre kılınç en az kutucu kadar iyi topçulardı onlar bile tutunamadı. Seviye farkı farklı bir olay. Eyüp,alanya,samsun'da oynamak ile gs'de oynamak 180 derece farklı durumlarAynen öyle. Beklenti ne acaba burada her maç üst düzey mertens sjnerder katkısı falan mı bekleniyor
Bence ahmed ilk maçından bir şeyler yapmaya çalışması kötü gösterdi. Olmadık çalımlara vs gerek yok, basit oynasın devam etsin. Pozisyon olunca da golünü atsın yeterliSosyal medyada o kadar dalga geçildi ki görmemesi imkansız. Malesef aşırı derecede ozgüven kaybı yaşar. Toparlanması için sağlam bir gol veya asist şart derhal.
Bu neçe bir tesbittir aybalam3 gün sonra
Okan buruk: ahmet tutmadı yeni kanat oyuncusu istiyorum
Kerizsaraylı: abi adam barış yunusla oynuyor kanat lazım abi napsın abi ya elinde adam mı var abi