#21 Ahmed Kutucu

Yazık şu yorumlara bak sizin adınıza ben utanıyorum.

Topu ayağına dolaştırması çok top kaybetmesi mevzu değil bu arada bu adam çok ciddi ağır la. Dönmesi topa koşması falan çok enteresan. Ağır çaktılar bize bunu söylüyorum.
Adam zaten oyun içinde iyi değil, kapanan takımlara karşı bitiriciliği ile iş yapabilir öteki türlü ilk 11 çok zor
Bence iyi transfer çünkü böyle oyunculara da ihtiyaç var çokça. Herkes mertens olacak diye bir şey yok

Sosyal medyada o kadar dalga geçildi ki görmemesi imkansız. Malesef aşırı derecede ozgüven kaybı yaşar. Toparlanması için sağlam bir gol veya asist şart derhal.

Aynen öyle. Beklenti ne acaba burada her maç üst düzey mertens sjnerder katkısı falan mı bekleniyor
Benim zaten anadolu takımından gelmiş hiçbir oyuncudan yüksek beklentim yok şahsen. Kutucu rotasyonu genişletecek iyi bir yedek ekleme oldu okadar. Akbaba ve emre kılınç en az kutucu kadar iyi topçulardı onlar bile tutunamadı. Seviye farkı farklı bir olay. Eyüp,alanya,samsun'da oynamak ile gs'de oynamak 180 derece farklı durumlar

Sosyal medyada o kadar dalga geçildi ki görmemesi imkansız. Malesef aşırı derecede ozgüven kaybı yaşar. Toparlanması için sağlam bir gol veya asist şart derhal.
Bence ahmed ilk maçından bir şeyler yapmaya çalışması kötü gösterdi. Olmadık çalımlara vs gerek yok, basit oynasın devam etsin. Pozisyon olunca da golünü atsın yeterli

adam çok ağır dönemiyor hareket edemiyor . bu kadar ağır oyuncu rotasyonda daha da geriler.

İlk maç sonrası ne bekliyordunuz Messi gibi slalom mu atmasını bekliyordunuz?

İlk maç olduğu için kesin bir şey söylemek istemiyorum. Hafızamı zorluyorum ilk maç performansı bu kadar kötü olan bir oyuncu var mı hatırlayamadım. Etkisiz, nötr değil direk eksi ve zarar veren böyle bir performans hatırlayamadım.

3 maçta belli eder. İlk maçtan gömmek yakışmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çok kötüydü ama ilk maçın günahı olmaz. Eyüp'de izledim, orada neyi iyi yapıyorsa bu maç onu kötü yaptı. Alışsın, heyecanını üstünden atsın verim alırız.

Daha ilk dakikası saçma bir kart uydurdu hakem, orada zaten sindi ister istemez. Bekleyip görelim ileriki maçları.

Her oyuncumuza bu kadar vurmayın ya tamam ilk maç zor tabiki hemen uyum sağlamak bu aralar Barış Muslera biraz destek ya Keremi bu şekilde kaybedip gönderdik transferde şart yönetim görmesi lazım

Geri
Üst Alt