#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu diyen türkiye ligi :asd:

eminim hiç izlemiyorsundur fransa ligini. Eğer izliyosanda ben her hafta en kötü ihtimalle lyonun maçlarını izliyorum genelde 2-3 maç izlerim ama hiç izlemiyorsam bile Lyon'u izlerim. Fransa ligi türkiye liginden 3-4 gömlek üstün. Bizde zaten bi Galatasaray var. Belki biraz dişe dokunan fener vardır, diğerleri? videotona elenen, geçen gün sırp takımına elenen. :asd: Marsilya, Lyon, Saint Etienne, Monaco takımlarını saymayı unutmuşun.

ayrıca bizim normal takımlarımız bursa ts hatta bjk bile çok çok ezik bi takımken, oranın kalbur üstü takımları her zaman kalitelidir Stade Rennais, Lille Olympique, Nantes, Bordo vs.

Türkiye ligi de kim ? benmi ? türkiye liginden zaten bahseden yada kıyaslayan olmadıki.şu an avrupada 3 tane çok üst düzey lig var ingiltere ispanya almanya hatta italya , fransa ligi çok arkalarda kalıyor çıkar PSG yi ligden hollanda ligi oyuncu kalitesi açısından daha ağır basar bu benim görüşüm katılmayabilirsin.

Türkiye ligi de kim ? benmi ? türkiye liginden zaten bahseden yada kıyaslayan olmadıki.şu an avrupada 3 tane çok üst düzey lig var ingiltere ispanya almanya hatta italya , fransa ligi çok arkalarda kalıyor çıkar PSG yi ligden hollanda ligi oyuncu kalitesi açısından daha ağır basar bu benim görüşüm katılmayabilirsin.

Birde o geride kalan fransa liginden cikan oyuncularin nerde olduguna bi baksan güzel kardesim? Fransa'nin oyunculara verilen teknik taktik bilgisi üst düzeydir. Bu yüzden oyuncular iyi yerlere geliyorlar. Alt yapi farki.

Birde o geride kalan fransa liginden cikan oyuncularin nerde olduguna bi baksan güzel kardesim? Fransa'nin teknik taktik bilgisi üst düzeydir.

milli takımdan mı bahsediyorsunuz acaba ?Ki eğer öyleyse bile fransadan çıkan oyuncuların geneli bizim tabirimizle devşirme afrika asıllıdır ve evet kabul ediyorum bu konuda gerçekten çok iyiler. ayrıca ben lig olarak fransanın o kadar üstün olmadığını ima etmiştim,milli takımla ilgili bir şey söylemedim zaten.

Burda neyin kiyaslamasini yapiyoruz, hollanda ve fransa ligini mi?

Sen fransa ligini elestirerek Chedjou'ya vurmusun, bende buna yönelik cevap verdim.

Chedjuyu vuran yok mesajları tekrar okursan ben sadece fransa liginin çokda abartılmaması gerekdiğini söylemiştim sonuçda bir ingiltere almanya ispanya italya değil.

atta italya , fransa ligi çok arkalarda kalıy

Chedjuyu vuran yok mesajları tekrar okursan ben sadece fransa liginin çokda abartılmaması gerekdiğini söylemiştim sonuçda bir ingiltere almanya ispanya italya değil.

Lig kalitesi olarak herkesin görüşü farklıdır evet. Ama büyütülecek lig değil demen abes olmuş

mesela ben derimki 1 EPL 2 Almanya 3 ispanya 4 fransa 5 italya 6 hollanda

sen ise 1 ispanya 2 ingiltere 3 italya 4 almanya 5 hollanda vs vs vs 7-8 fransa diyebilirsin.

abartmamak lazım kelimene şaşırdım, avrupanın en iyi 4-5 ligi içerisinde bir lig. Takım kaliteleri çok çok iyi. Lyon 2010 yılında CL'de yarı final oynadı. Biz oynasak 50 yıl övünürüz. Ama başkaları bunu yapınca abartılacak kadar iyi değil olur. Emre Saykalın bi mesajı vardı çok güzel yazmıştı o gün, belki 1 sene oldu yazalı. Türkiye ligi belçika ve ukrayna liginden geride. Bu yüzden diğer liglere laf etmek haddimize değil. Fransa avrupanın en iyi 10 ligi içerisinden bi çok kişiye göre 5-6 ve bazılarına görede 7-8. ligi.

ayrıca ingiltere almanya ligi gibi değil demişsin. o ligler gibi demedik zaten. onlar en iyi ligler. PSG dışında takım yok diyorsun fakat ispanyadanda real ve barçayı at, al sana ingiltere 3. ligi

alt yapı konusundada en iyi ülkeler Hollanda, Almanya ve Fransa.

Lig kalitesi olarak herkesin görüşü farklıdır evet. Ama büyütülecek lig değil demen abes olmuş

mesela ben derimki 1 EPL 2 Almanya 3 ispanya 4 fransa 5 italya 6 hollanda

sen ise 1 ispanya 2 ingiltere 3 italya 4 almanya 5 hollanda vs vs vs 7-8 fransa diyebilirsin.

abartmamak lazım kelimene şaşırdım, avrupanın en iyi 4-5 ligi içerisinde bir lig. Takım kaliteleri çok çok iyi. Lyon 2010 yılında CL'de yarı final oynadı. Biz oynasak 50 yıl övünürüz. Ama başkaları bunu yapınca abartılacak kadar iyi değil olur. Emre Saykalın bi mesajı vardı çok güzel yazmıştı o gün, belki 1 sene oldu yazalı. Türkiye ligi belçika ve ukrayna liginden geride. Bu yüzden diğer liglere laf etmek haddimize değil. Fransa avrupanın en iyi 10 ligi içerisinden bi çok kişiye göre 5-6 ve bazılarına görede 7-8. ligi.

ayrıca ingiltere almanya ligi gibi değil demişsin. o ligler gibi demedik zaten. onlar en iyi ligler. PSG dışında takım yok diyorsun fakat ispanyadanda real ve barçayı at, al sana ingiltere 3. ligi

alt yapı konusundada en iyi ülkeler Hollanda, Almanya ve Fransa.

sevgili kardeşim eğer sen bizim ligimizi tutupda avrupa klasmanı liglerle kıyaslıyorsan zaten konuşmaya gerek yok.Ben fransa ligi ile ilgili hiç bir mesajımda bizim ligimizi göz önünde bulundurarak yorum yazmadım ancak avrupa ligleri arasında çok da esamesi okunan bir değil bügün dünyada kime sorsan fransa ligi deyince akıllarına zlatan gelir yada PSG kolay kolayda başkası gelmez futbolla çok haşir neşir olan insanlar dışında, bunu demek istedim.Evet bize göre çok ileriler üstünler ancak avrupa futbolu değerlendirildiğinde lig olarak ilk 3 de bana göre ilk 4 te değiller.

ayrıca ben Athetico madrid tin PSG den daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum.

Alt yapı konusunda fransa devşirme oyunculardan iş yaptığını düşünüyorum.

sevgili kardeşim eğer sen bizim ligimizi tutupda avrupa klasmanı liglerle kıyaslıyorsan zaten konuşmaya gerek yok.Ben fransa ligi ile ilgili hiç bir mesajımda bizim ligimizi göz önünde bulundurarak yorum yazmadım ancak avrupa ligleri arasında çok da esamesi okunan bir değil bügün dünyada kime sorsan fransa ligi deyince akıllarına zlatan gelir yada PSG kolay kolayda başkası gelmez futbolla çok haşir neşir olan insanlar dışında, bunu demek istedim.Evet bize göre çok ileriler üstünler ancak avrupa futbolu değerlendirildiğinde lig olarak ilk 3 de bana göre ilk 4 te değiller.

ben ispanya liginde Athletico madridin PSG den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

bu adama laf edeni yakarım,fatih hoca bile kimseye yedirmemek için fener maçında oynatmadı.boşuna yorulmayın.arda gelince de ardaya saranlar olacak.ama ardaya da,burağa da,chedjouya da tek laf edilirse eğer modsam cezayı basarım.

ayrıca ben Athetico madrid tin PSG den daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum.

Alt yapı konusunda fransa devşirme oyunculardan iş yaptığını düşünüyorum.

yazdiklarimdan sadece turkiye fransa konusunu cekip almissin. he zaten marseilla lyon saint etienne monaco takim degil. sen 2 senedir futbol izliyorsan aklina psg gelir hic kusura bakma.

fransa ile diger avrupa arasinda cok bu fark yok esamesi okunmaz diyorsun. bayern bile zor eledi lyonu yari finalde. takip etmedigin icin sana prestijsiz gibi gelebilir. takim veya ulke puanlarinada bakanblirsin. ben daha sana yardimci olamamki. alt yapiya gelince avrupada cok sayida yabanci var almanyada turkleri yetistirir mesela. fransada kendi somurgelerini.

sen daha adamlarin alt yapisina caktirmadan laf ediyon yabancilardan yetistiriyolar diye. toplum olarak fransa ve ingilizleri sevmeyiz. ama dusmanligini baska sey uzerinden yap. fransiz nufusu cok az cok az oldugu icin az oyuncu yetisiyor. psgden dahaviyi oynayan takimlar var. veya monaco marseille vs gibi takimlardan once aklina psg gelmisse 2 senelik futbol izleyicisin demektir.

fransa ligide cok iyi stoperimizde cok iyi. dunyanin en iyi 5. liginden bahsediyoruz.

Pazartesi Chedjou mutlaka oynamali. Müthis bir stoper, kesinlikle banko oyuncumuz. Amrabat tribüne cikmali.

yazdiklarimdan sadece turkiye fransa konusunu cekip almissin. he zaten marseilla lyon saint etienne monaco takim degil. sen 2 senedir futbol izliyorsan aklina psg gelir hic kusura bakma.

fransa ile diger avrupa arasinda cok bu fark yok esamesi okunmaz diyorsun. bayern bile zor eledi lyonu yari finalde. takip etmedigin icin sana prestijsiz gibi gelebilir. takim veya ulke puanlarinada bakanblirsin. ben daha sana yardimci olamamki. alt yapiya gelince avrupada cok sayida yabanci var almanyada turkleri yetistirir mesela. fransada kendi somurgelerini.

sen daha adamlarin alt yapisina caktirmadan laf ediyon yabancilardan yetistiriyolar diye. toplum olarak fransa ve ingilizleri sevmeyiz. ama dusmanligini baska sey uzerinden yap. fransiz nufusu cok az cok az oldugu icin az oyuncu yetisiyor. psgden dahaviyi oynayan takimlar var. veya monaco marseille vs gibi takimlardan once aklina psg gelmisse 2 senelik futbol izleyicisin demektir.

fransa ligide cok iyi stoperimizde cok iyi. dunyanin en iyi 5. liginden bahsediyoruz.

Fransız düşmanlığı felan sen neler yazmışsın böyle ya ? Neyse arkadaş sen fransa ligini izlemeye devam et ne diyim.Ben ingiltere ispanya almanya ve italya ligiyle mutluyum.Bu arada hollandanın nüfüsü çokmu fazla ?

ligini bilmemde en çok transfer fransa liginden yapiliyor. ordan iyi oyuncular çikiyor. chedjouda iyi oyuncu.

Fransız düşmanlığı felan sen neler yazmışsın böyle ya ? Neyse arkadaş sen fransa ligini izlemeye devam et ne diyim.Ben ingiltere ispanya almanya ve italya ligiyle mutluyum.Bu arada hollandanın nüfüsü çokmu fazla ?

hollanda futbol ulkesi. ama fransiz gencler futbola duskun degiller fazla. ruby mi ne var o cesit sporlara ilgililer bi arkadasim var toulouse tutuyor. rugby takimina gidiyor prof oyuncu ve 2. sevdigi spor futbol. zaten forumada uyeyim lyonun cogu uye arap kokenli tabi fransizda varda dedigim gibi ilgi az kardes.

son olarak saydigin ligleride izliyorum. az once arsenal macini izledim mesela

Bugün ilk 11'de şans bulacağını tahmin ediyorum.İnşallah üzerine fazla iş düşmez,düşerse de izleyenleri kendine hayran bırakacak bir performans sergiler.Bu sezon savunma anlamında en çok güvendiğim oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt