#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanim böyle devam 1-2 maça kadar ortalığı silip supurursun

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

2 tane hatas vardı onun dışında bayılıyorum hatalarda maçtan maça gider

Çok daha fazla dikkatli olmalı. Bazı pozisyonlara ve paslara özsezisi ile çok iyi müdahale ediyor. Ama bazı pozisyonlarda da garip bir şekilde rakibini izliyor. Hoca maç analizi sırasında uyaracaktır. Genel olarak beğendim. :)

gg

daha da iyi olacak eminim, biraz daha süre verelim yaşı da müsait çok kritik bir adam olacak.

Muhammet Demir'e vurdurdugu pozisyon bana Ligue 1'de takip ettigim son maclarini hatirlatti. Cok daha dikkatli olmali.

ilk defa oynamasina ragmen cok begendim, yenilen golde forvetin becerisini konusmak daha dogru olur. puyol bile olsa yerdik o golü bence.

bu maçta beğenmedim henüz adapte olamamış,bariz 2 hata yaptı birinde kaleci musleramız çıkardı 2. hata zaten gol oldu orda adama o vuruşu yaptırmayacaktı kafanda yarılsa gözünde çıksa o topa kafa sokacaksın.. yaparsan gönüllerde yer edinirsin :2_thumbs_up_-_animated:

Muhammet girdikten sonra zorlandı gibi geldi bana. 2-0 iken adamını kaçırması pahalıya mal olabilirdi. Kritik 2-3 müdahelesi de vardı ama birkaç maç daha görmek lazım. Net bir fikir vermedi.

Daha alışıp,tam benimseyemedi. İlk resmi maçı oldu zaten.

Çok daha iyi olur 1-2 hafta sonra.

Chedjou fazla biz ne gerek var dany yeterdi :s

bazı yorumlar çok saçma kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt