Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
buldu meydani atip duruyor biyigini yoldugmunun
bisey bulmak lazim bu cocuga cok bilmis futbol profesoru gibi konusuyo ya kizmiyorum guluyorum sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buldu meydani atip duruyor biyigini yoldugmunun
2.golde hatası var diyolar ama göremedim ben bişey
tüm suc ebouede
buraya da koyalim Vidyo'yu
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZCjlTpIBkwQ[/media]
Maç içerisinde Eboue ve Chedjou'yu spiker bile çok karıştırdı. Bu arada Chedjou ile alakalı olarak. Oynadığı ilk maçta kaliteli olduğunu gösterdi. Formsuz onca kişiye tanınan şans neredeyse bu adama tanınmayacaktı. Neyse... Bundan sonra daha da faydalı olacağını düşünüyorum.
Bende bunu anlayamıyorum işte hani tepeden inme gelmiş olsa bir nebze ama 6 aydır adamın peşinde olmuşsun , izlemişsin ne olduğunu biliyorsun ve takımda herkes formda tek Chedjou kötü gibi adamı oynatmıyorsun ,
Hani yatırım amaçlı çok genç biri olsa tamam ama oldukça önemli bir yatırımının olduğu önemli bir adam bu takımda Musleradan sonra ilk yazılacak isim olmalı biz ne yaptık yanında farklı adamla oynattık hatta oynatmadık bir maç sahada diğerinde tribünde oturttuk ,
yani Dany'nin tercih bu adam yerine tercih edilmesinin saha içine ait mantıklı bir tarafını düşünüyorum bulamıyorum veya bende var sorun .
Bende bunu anlayamıyorum işte hani tepeden inme gelmiş olsa bir nebze ama 6 aydır adamın peşinde olmuşsun , izlemişsin ne olduğunu biliyorsun ve takımda herkes formda tek Chedjou kötü gibi adamı oynatmıyorsun ,
Hani yatırım amaçlı çok genç biri olsa tamam ama oldukça önemli bir yatırımının olduğu önemli bir adam bu takımda Musleradan sonra ilk yazılacak isim olmalı biz ne yaptık yanında farklı adamla oynattık hatta oynatmadık bir maç sahada diğerinde tribünde oturttuk ,
yani Dany'nin tercih bu adam yerine tercih edilmesinin saha içine ait mantıklı bir tarafını düşünüyorum bulamıyorum veya bende var sorun .
buraya da koyalim Vidyo'yu
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZCjlTpIBkwQ[/media]
Hocam Terim niye oynatmadi? Belkide adamin istedigi savunmaci bu degildi, belki degil kesin bu degildi.