#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1239737_534042210006684_1536258525_n.jpg

2.golde hatası var diyolar ama göremedim ben bişey

tüm suc ebouede

Bu takımın açık ara 1 numaralı stoper chedjou'dur,eboue'ye o hareketi yaptı ya formasını alabilirim.

buraya da koyalim Vidyo'yu :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZCjlTpIBkwQ[/media]

Maç içerisinde Eboue ve Chedjou'yu spiker bile çok karıştırdı. Bu arada Chedjou ile alakalı olarak. Oynadığı ilk maçta kaliteli olduğunu gösterdi. Formsuz onca kişiye tanınan şans neredeyse bu adama tanınmayacaktı. Neyse... Bundan sonra daha da faydalı olacağını düşünüyorum.

İlk müdahaleleri çok sağlam. Nerede duracağını biliyor. Ve gayet hızlıymış :)

Maç içerisinde Eboue ve Chedjou'yu spiker bile çok karıştırdı. Bu arada Chedjou ile alakalı olarak. Oynadığı ilk maçta kaliteli olduğunu gösterdi. Formsuz onca kişiye tanınan şans neredeyse bu adama tanınmayacaktı. Neyse... Bundan sonra daha da faydalı olacağını düşünüyorum.

Bende bunu anlayamıyorum işte hani tepeden inme gelmiş olsa bir nebze ama 6 aydır adamın peşinde olmuşsun , izlemişsin ne olduğunu biliyorsun ve takımda herkes formda tek Chedjou kötü gibi adamı oynatmıyorsun ,

Hani yatırım amaçlı çok genç biri olsa tamam ama oldukça önemli bir yatırımının olduğu önemli bir adam bu takımda Musleradan sonra ilk yazılacak isim olmalı biz ne yaptık yanında farklı adamla oynattık hatta oynatmadık bir maç sahada diğerinde tribünde oturttuk ,

yani Dany'nin tercih bu adam yerine tercih edilmesinin saha içine ait mantıklı bir tarafını düşünüyorum bulamıyorum veya bende var sorun .

Bende bunu anlayamıyorum işte hani tepeden inme gelmiş olsa bir nebze ama 6 aydır adamın peşinde olmuşsun , izlemişsin ne olduğunu biliyorsun ve takımda herkes formda tek Chedjou kötü gibi adamı oynatmıyorsun ,

Hani yatırım amaçlı çok genç biri olsa tamam ama oldukça önemli bir yatırımının olduğu önemli bir adam bu takımda Musleradan sonra ilk yazılacak isim olmalı biz ne yaptık yanında farklı adamla oynattık hatta oynatmadık bir maç sahada diğerinde tribünde oturttuk ,

yani Dany'nin tercih bu adam yerine tercih edilmesinin saha içine ait mantıklı bir tarafını düşünüyorum bulamıyorum veya bende var sorun .

Neyse.. Fazla düşünmemek gerekiyor bence. Bundan sonra sürekli oynayacağını düşünüyorum.

@Levent UYGUN ,

Haklısın artık önümüze bakmak lazım , ama o "fazla düşünmemek gerekiyor" 'un içeriği belki bize bu seneyi kaybettirecekti şahsi fikrim vaka-i hayriye olduğu yönünde ...

Zan/Chedjou sart önümüzdeki lig maci icin. Semiih de artik ahim sahim oynadigi yok zaten, gelistirme de pek yok. Üstüne son zamanlarda cabuk sakatlaniyor. En sagliklisi biraz yedege cekilmesidir bence.

Hocam Terim niye oynatmadi? Belkide adamin istedigi savunmaci bu degildi, belki degil kesin bu degildi.

Terim böyle bi adamdi, ego diyince kiziyorlar ama bu adam ve Semih bizim iskeletimiz olmaliydi ama 3 aydir 1 gram ilerletemedik çünkü Semih ve bu adam belki 3 belki 4 maç bi arada oynamamistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt