#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray bugün bu kadar borçlu bir kulüpse bunda kebapçının çok büyük emekleri vardır.

Eski Chedjou dan daha hareketli gördüm kendisi. Umarim ikinci yari toparlar. Cünkü asla ve asla yerin dibine sokulacak bir isim degil Chedjou.

Tabi Burdisso konusuna yazdigim gibi, defans oyuncusu icin Tokat macinda fazla yorum yapmamak lazim. Cünkü pek zorlamiyorlar takim olarak.

Ne olmuş abi bu adama ya, 2 yıl öncesinden eser yok. Bitmiş gitmiş, büyük hayal kırıklığı. Umarım toparlar ne diyelim..

Chedjouyu gördünüzmü vücudunu bile koyamadı adama

Bu adamin mevkisi stoper degil bana göre. Aslinda topa hakimiyeti iyi ama stoper olarak çöp.

Ikinci lig oyuncusu mehmet tarafindan ezim ezim eziliyor an itibariyle.

bu adamı stoper değil önliberö olarak oynatmak gerek bence. fransa da çok kez önliberoydu.

10.yabanci oldu bu performansla.. ikinci ligde bile siritir.

Chedjou'yu kadroda gördüğümde ben -> :crushed:

Cok isteksizdi ."Fransanin en iyi Stoperi" diye Tokat'da yeni transferlerle ayni kadroda bulunmasindan dolayi triplere girdi sanki

Bundan bir yol olmaz.Bekleyeyim diyorum ama işte dayanamıyorum.

Yok uyum sağlayacakmış yok bilmem ne... Lan yanında oynayan adamdan utan daha adam geleli 2 gün oldu senden daha temiz oynuyor.

Vurdumduymaz bir topçu, dağınık oynuyor bir de bunlara bireysel hatalar ekleyince hiç çekilmiyor.

Şu maçta bile salak salak hatalar yapıyorsan bu forma sana fazla umarım en yakın zamanda gidersin...

leş bir stoper hiçbir şey olmaz

salih e laf atılacağına buna bakılsın

Chedjou'nun Juventus deplasmanı dışında hiç iyi maçı yok.Hep öyle oynasa ne Burdisso gelirdi ne başkası

Fatih Terim bunu nasıl 6 ay izlemiş? Bu kadar kötü bir stoper izlemedim ben son yıllarda. Fenerli Bekir gibi sürekli hata yapıyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt