Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedir bu forumda ki bazi insanlarin cigeri bes para etmez adamlara saplanti derecesinde hayranligi .Adamin aciklamalarindan bile ne kadar burnunun havada,laubali bir herif oldugu ortada.Elanoyu'da boyle savundunuz 2 yildir ,keza rijkaardi'da ayni sekilde ,varsa yoksa isim,icraata bakan yok.Marka delisi cocuklar gibi hareket ediyorsunuz.Assagilik duygusu olan,kompleksli insanlarin davranis bicimidir bu.
Adamin dedigi lafalara bak ,Hagi'ye laf sokmalar,Galatasaray karar veremez,o karar verirmis filan.Kimdir misimovic Allah askina kac kurusluk adamda bu laflari etme cesaretini buluyor.Geldiginden beri ne oynamis,ayakta durmaktan aciz bir herif.Gitsin almanyada ne hali varsa gorsun,Galatasarayi cidddiye almazsan adami it gibi kapinin onune koyarlar boyle havlarsin iste.
Nedir bu forumda ki bazi insanlarin cigeri bes para etmez adamlara saplanti derecesinde hayranligi .Adamin aciklamalarindan bile ne kadar burnunun havada,laubali bir herif oldugu ortada.Elanoyu'da boyle savundunuz 2 yildir ,keza rijkaardi'da ayni sekilde ,varsa yoksa isim,icraata bakan yok.Marka delisi cocuklar gibi hareket ediyorsunuz.Assagilik duygusu olan,kompleksli insanlarin davranis bicimidir bu.
Adamin dedigi lafalara bak ,Hagi'ye laf sokmalar,Galatasaray karar veremez,o karar verirmis filan.Kimdir misimovic Allah askina kac kurusluk adamda bu laflari etme cesaretini buluyor.Geldiginden beri ne oynamis,ayakta durmaktan aciz bir herif.Gitsin almanyada ne hali varsa gorsun,Galatasarayi cidddiye almazsan adami it gibi kapinin onune koyarlar boyle havlarsin iste.
Burda da bir saygisiz gördüm, 23 yasinda bir sahis 32 yasinda adama , kes , gicindan felan uyduruyorsun diyor.
Yaziklar olsun be. Ne hallere gelmisiz.
Burda da bir saygisiz gördüm, 23 yasinda bir sahis 32 yasinda adama , kes , gicindan felan uyduruyorsun diyor.
Yaziklar olsun be. Ne hallere gelmisiz.
.Ben de GSE olmak istiyorum.En az o arkadaş kadar iyi küfür ederim
Misimovic reyis, ne olacak senin bu halin! bir bildiri yayınla, röpörtaj falan yap da bilelim... Futbol oynayamadığıdın için senin, giden 8 m euro için de bizim içimiz yanıyor.
Eğer gerekçesi telefonda kahkaha atmasıysa...
1-Saha içinde araba satan.. (Serdar Özkan)
2-Karabükspor maçının devre arası 2-0 yenikken saha içinde şakalaşan (Emre Çolak,Ali Turan,Sabri,Mustafa Sarp)
3-Dandik bir Avrupa takımına elendiğimizde dışarıda taraftar var mı diyerek yavşak gibi sırıtan sözde kaptan (Ayhan)
4-Defalarca hata yapmasına rağmen Rijkaard'ın son şansı diyerek hocasını aşağılayan (Servet)
Şimdilik aklıma gelenler,eğer gerçekten tek sebi buysa forza Misimoviç!
Yapılması gereken neydi peki;
1-Hocasının onu uyarması..
2-En kötü kesilecek para cezası..
A2'ye atmalar,sonrada satmalar..
Oyuncunuzu yerin dibine sokup,nasıl satabilirsiniz ki!
Tamamen bir fiyasko!