#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

.

İlginç herkes rezaletti demiş,ama ben pek rezalet bir oyun sergilediğini düşünmüyorum.Lige kadar hazır hale gelir.

Bende kesinlikle aynı düşüncedeyim.. Özellikle ilk yarı baya baya iyiydi 2008 şampiyon olduğumuz sezondaki gibiydi walla :) Ama 2.yarı tabii takım olarakta ilk yarıya nazaran etkili değildik özellikle ilk bölümde ve Hakan ında oyunu baya düştü, Kuyttan çalım olayı ve bikaç pas hatası flnda ikinci yarının bu bölümlerinde oldu zaten.. Ama ben yinede bu sene ligi Çağlar ile birlikte götürebileceğini düşünüyorum, umutluyum..

Geçen seneden biraz daha iyi.

Bank asya da oynayabilecek seviyeye gelmiş.Daha ilerisi hayal zaten.

En ufak baskıda eli ayağına dolaşan adamlarla yola çıkılmaz.

.

Tek başına değildi.

Mümkünse duran toplarda en azından barajda falan dursun.Kornerlerde ceza sahası dışında beklesin.

Servetle bunun tuttuğu adamlar sürekli tehlike yaratıyor.Böyle gitmez bu.

.

Yani gerçekten rezalet, geldiğinden beri diyorum bu takımda işi yok diye.Artık gitsin.

Yaptığı tek iş taç kullanmak, başka hiçbir şey yapmıyor adam ya şaka gibi.

Takımdaki diğer oyuncuların emeğini çalmaktır Galatasaray'ı bu adama mahkum etmek.

Fatih Terim ve yönetim bu bölgeye mutlaka bir alternatif bulsun.

mac basina 10 kez topla bulusan baska bir bek yok bence dunyada

olayla alakasi yok

Hani kargalar gelmesin diye korkuluk koyulur ya tarlalara,hakan balta da aynen öyle.Aslında sol bek de futbolcumuz falan yok,hakan baltayı koymuşuz o bölgeye,rakip futbolcular gelmesinler diye korkuluk gibi duruyor orda.Ee tabi doğal olarak insan zekası karga zekasından üstün olduğundan, adamlar anlıyor bunun korkuluk olduğunu,paso ordan atak yapıyorlar.

futbolcu filan degil bu. Fatih hocayi anlamiyorum gercekten. takim 10 kisi oynuyor bunun yüzünden. sol taraftar Arda yalnizlari oynuyor

futbolcu filan degil bu. Fatih hocayi anlamiyorum gercekten. takim 10 kisi oynuyor bunun yüzünden. sol taraftar Arda yalnizlari oynuyor

Abi Hoca neyapsın adamın yedeği Çağlar Hoca da istiyor yerli transfer yabancı transfer o bölgeye ama yok almadılar henüz.

Dünkü maç sonu açıklamalrında daha çok eksiğimiz var dedi kendisi.

Lafım sana değil ama resmen hocanın manevi evlatları deniyor bu tür isimlere halbuki daha iyi isimler alınırsa adam oynatıcak.

Gerçi o lafları diyenler F.T geldi rumenleri doldurur artık takımada diyorlardı ya neyse.

die die die my balta !11bir

hakancım verdiğin hizmetler için teşekkür ederiz ama artık yeter be canım bizi de yorma kendini de bi zahmet ya aklını başına al oyna yada git artık lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt