#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Sinan Sazak buralarda bir yerlerdeysen tebrik ediyorum hocam seni :) Çok ileri görüşlü bir adamışsın.

Üzülerek söylüyorum ama bu işler sigarayı ağzına alarak olmuyor Hakan efendi. Geçen sene en çok sevdiğim oyunculardan biriydi. Tam bir istikrar abidesiydi. Ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Galatasaray'a mutlaka ama mutlaka sol bek lazım.

Bu adamın hayranıydım bende geçen sene. Bu sene futbolu bırakmış veteran gibi. :)

Sistemin oyuncusu değil.

Bu adamın hayranıydım bende geçen sene. Bu sene futbolu bırakmış veteran gibi. :)

Sistemin oyuncusu değil.

Belkide sigaraya başladıktan sonra böyle oldu. İleri hiç çıkmıyor ve çok ağır. Gerçektende sistem adamı değil. Ama takımda sistem adamı olmayan çok futbolcu sayılabilir.

Bu adam şiir gibi oynardı ya n'lduda bu hale geldi..

Efendi Mütevazi birisin ama futbolun neden bu kadar kötüye gidiyor anlamış degilim...

İnş. en yakın zamanda düzelirsin...

Belkide sigaraya başladıktan sonra böyle oldu. İleri hiç çıkmıyor ve çok ağır. Gerçektende sistem adamı değil. Ama takımda sistem adamı olmayan çok futbolcu sayılabilir.

Servet

Gökhan

Hakan Balta

Mehmet Topal

Barış Özbek

Barış kötü oynamadı ama yazdığım ilk 4'lü takıma zarar veriyor uzun zamandır.

Servet

Gökhan

Hakan Balta

Mehmet Topal

Barış Özbek

Barış kötü oynamadı ama yazdığım ilk 4'lü takıma zarar veriyor uzun zamandır.

Öyle ama yapacak birşeyde yok. Bu oyuncularla sezonu tamamlamalıyız. Bir oyuncudan kendi yeteneğinin dışında ekstra birşey isteyemezsin. Çünkü kapasitesi o kadardır...

Caner niye alındı,volkan niye gönderildi anlamıyorum.Bu adama mecburmuyuz?Yok mu paf takımın sol beki.Hiç olmazsa topları rakibe vermeyecek bir adam koyun oraya.Uğur uçar solda hakandan daha iyi oynuyor.Hakanın yeri Galatasaray değil sarmısakspor.

hakancım otobanın 4. şeridi gibisin gelen geçiyor hemde son sürat...

devre arası inşallaahhh el sallayacam sana inşallaahh... git başka takımların sol kanatlarını otobana çevir... yeter artık...

Sistemin adamı değil. Alışmadığı şekilde ileri çıkması ve ataklarda Sabri gibi bindirmeler yapması isteniyor. O yüzden de hatalar yapıyor, adamını kaçırıyor ve yeterince hızlı değil kendisinden istenilen şeyler için. Ben de çok severdim Hakan'ı ama maalesef uymuyor sisteme.

Hakan düzel artık sabrediyoruz

Ya kendine iyi bak ye de yol al artık yeter her maç dökülüyorsun.

Yeter sezon başından beri kanser ediyorsun Hakan, hadi rakibe topu atıyorsun müdahalende yok, be adam sol kanat otobana dönüyor kaç maçtır, giydiğin formanın hakkını ver biraz oraya hakan ünsalı koysan hala oynar senin oynadıgın oyunu. Madem sistemin oyuncusu değil yollar ayrılmalı ocak ayında. Sistem için herkes asbredicek fakat bu tarz sistem oyuncusu olmayan 2.sınıf topcularla oynamak gercekten benı cok uzuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt