#22 Hakan Balta

Cevap: Ynt: #22 Hakan Balta

hakan baltanın o gelen gölde hiç bir hatası yoktu bence . pozizyonu dikkatle izlerseniz görürsünüz hakan balta topu . uzaklaştırıyo . . tehlikeli bir pozizyonda ve o topun gittiği yer . tamda çizgideydi yani korner olucaktı . fakat . eboue . öyle hata yaptıki . o gol asistini veren adamı oraya kadar gelmesini engellemedi . . ve adam fırsatçılık yapıp . topu hakan baltanın uzaklaştırdığı topu çizgiden tam cıkıcakken . yakaladı ve golü sağladılarr

vuramadı ters ayağıyla apalladı.

hakan baltanın o gelen gölde hiç bir hatası yoktu bence . pozizyonu dikkatle izlerseniz görürsünüz hakan balta topu . uzaklaştırıyo . . tehlikeli bir pozizyonda ve o topun gittiği yer . tamda çizgideydi yani korner olucaktı . fakat . eboue . öyle hata yaptıki . o gol asistini veren adamı oraya kadar gelmesini engellemedi . . ve adam fırsatçılık yapıp . topu hakan baltanın uzaklaştırdığı topu çizgiden tam cıkıcakken . yakaladı ve golü sağladılarr

meraba Hakan, yeni hesap mı aldın ?

Yok artık

o gelde elbette ebouenin de hatası var adamı arkaya kaçırdı rastgele uzaklaştırmaya çalıştığı top direk rakibe gitti. onun dışında baltanın beceriksizliği.ama balta çok iyi başlamıştı sezona maçtada iyiydi.ters kademeye tam zamanında girdi ama sonuç kaka.

Cevap: #22 Hakan Balta

Melo'yu tek hatası sebebiyle nasıl harcamıyorsak, H. Balta'yı da harcamayalım. F. Terim ile yeni bir başlangıç yaptı ve geçen seneden beri gayet de istikrarlı bir performans gösteriyor.

Hakan Balta'yı seviyorum tamam ama ne zamana kadar alternatifsiz oynayacak Balta ?

Ne zaman bir yarış içine girecek ?

Bıktım artık.

Herşeyi geçtim orta açamıyor adam yahu.

Galatasaray'ın sol beki dinamo gibi olacak gidip gelecek.

Madem almıyoruz birisini Dany'i kullanabiliriz o bölgede. :ka21:

Ayrıca Beşiktaş maçında 2.golde de hatası vardı,Holosko çok rahattı orda.

Ama normal dillendirilmemesi alıştık artık hatalarına.

İnşallah sezon sonuna kadar hep böyle haklı çıkmam...Balta hakkındaki düşüncelerimi bazı arkadaşlarımız bilirler...Balta dan bir halt olmayacağını zamanla sizde göreceksiniz....

Hakan Balta'yı seviyorum tamam ama ne zamana kadar alternatifsiz oynayacak Balta ?

Ne zaman bir yarış içine girecek ?

Bıktım artık.

Herşeyi geçtim orta açamıyor adam yahu.

Galatasaray'ın sol beki dinamo gibi olacak gidip gelecek.

Madem almıyoruz birisini Dany'i kullanabiliriz o bölgede. :ka21:

Ayrıca Beşiktaş maçında 2.golde de hatası vardı,Holosko çok rahattı orda.

Ama normal dillendirilmemesi alıştık artık hatalarına.

Umut'a bi orta açmıştı top üst ağlarda kalmıştı. O ortayı nasıl yaptı hala inanamıyorum. :2aloh1:

Son zamanlarda medyada çıkan Galatasaray sol bek arayışında haberlerinden sonra Hakan Balta'nın bacalar yeniden tutuşmuş anlaşılan Beşiktaş maçında berbattı. :mad:

Melo'yu tek hatası sebebiyle nasıl harcamıyorsak, H. Balta'yı da harcamayalım. F. Terim ile yeni bir başlangıç yaptı ve geçen seneden beri gayet de istikrarlı bir performans gösteriyor.

la bu adam tek hata yapsa gene iyi.karpaty lviv maçındaki göğsüyle adama indirdiği pası hala hatırlıyorum. :D

la bu adam tek hata yapsa gene iyi.karpaty lviv maçındaki göğsüyle adama indirdiği pası hala hatırlıyorum. :D

ulan kayin peder gildeyim.. kendisi fenerli..

onlar golu yedi PAoktan kis kis guluyorum bizimkilerde golu atmisti o sira.. Aydindi galiba..

sorna Paoka donduk geri bidaha bir geri donduk.. 1 dakika gecmeden golu yemisiz..olacak is degil.. saka gibiyidi vallaha..

Sanki yabancı kontenjanı sınırsız da Türkiye de sol bek kıtlığının olduğu şu dönemde öyle ya da böyle Türkiye'nin en iyi sol bekine gönderilsin vs. demek tek kelimeyle futbol cehaletidir.

Sanki yabancı kontenjanı sınırsız da Türkiye de sol bek kıtlığının olduğu şu dönemde öyle ya da böyle Türkiye'nin en iyi sol bekine gönderilsin vs. demek tek kelimeyle futbol cehaletidir.

Gonderilmesin ama alt yapidan ortalama bi sol bek cikmiyorsa 5 senedir kapatalim kardes orayi? koy adam 2 sene oynasa kendini gelistirir..

Avrupa'nın en iyi sol beki. Barcelona Abidal'i gönderip Hakan'ı alana kadar takımda tutulması lazım. Çünkü Hakan'dan sonra en iyi sol bek Abidal'dir. Barcelona'nın scoutlarının aptallığıdır henüz Hakan'ı keşfedememiş olmaları.

hasan aliye övgü dolu sözlerle hitap edenler hakana sallar olmuş.

Hakan´a haksızlık yaptığı kadar kimseye haksızlık yapmamıştır Galatasaray taraftarı.Ayhan var birde tabi.Sanki hata yapsa da eleştirsek diye bekleniyor.1 sezon dışında çok iyi terletmiştir Galatasaray formasını ve devam edecektir.

Bir öyle bir böyle. 5 sayfa geriye gidin övgüler, şiketaş maçından sonra sallamalar, haftaya muhtemelen yine övgüler, vs.

Kolay gelsin cümleten.

Geri
Üst Alt