#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Ben valla bu maçta orta açmasını falan istemedim bi yerden sonra ... Baktım adamlar Hakan defansta olsa bile solumuzdan yardırıyolar her defasında bunun üstüne Hakan ne zaman ileri çıksa kazasız belasız geri dönmesi için dua ettim ...

Valla Hakan en iyi Türk sol bek olabilir ama kesinlikle Galatasaray'ın futbolcusu değil ... Sol bek Eboue bulmalıyız net ...

budur yahu, adam ileriye cikmasin diy edua ediyorum, topa karismasin yeter diyorum valla, cunku ona atilan toplar takibe verilen pastir beim icin, eger ilerde ise hakan, rakip bizim kalemizde gelir, pozisyon bulur anlamina gelir benim icin hakana verilen top.

budur yahu, adam ileriye cikmasin diy edua ediyorum, topa karismasin yeter diyorum valla, cunku ona atilan toplar takibe verilen pastir beim icin, eger ilerde ise hakan, rakip bizim kalemizde gelir, pozisyon bulur anlamina gelir benim icin hakana verilen top.

Abartım kesinlikle yok Hakan her ileri çıktığında bağıra bağıra geri dönmesini defansta kalmasını istedim her ileri çıkışı benim için inanılmaz bi stresti çünkü ...

Suan için defansını adam gibi yapsın fazlasını beklemiyorum ofans yönünü geçtim artık ...

Gecenin özeti bu adam bizi CL'de yakacak!!!

ya defansı geçtim yapamıyon lan bari git bir orta aç her alındığını geri veriyon bu nasıl iş :mad::mad::mad::mad::mad:

hakana hiç kızmayın abi bence büyük maçlarda 4 4 2 bize 2 numara büyük.bu kadar ofansif bir takımla sahada olacaksın ve takımın ön liberosu eb kötü maçını oynayacak.fatih hoca buyuk maçlarda 4 4 2 den bence vazgeçmeli

atilla turan veya özgür çek nasıl olur üstelik . kaka isteniyor kaka gelirse elmander yedekteyken 6 yabancı oluyor sahada . sol bekde yabancı alınamaz . türklere yöneilinir ve . . bunlarda tek aday . ama .özgür çek bir senedir oynamıyor atilla turanı ise daha görmedik . ne haldeyiz hale bak .

birkac sayfa önce yazdim: futbolcu degil. Galatasarayu gectim. almanyada amatörde zor oynar. okadar iddialiyim.

atilla turan veya özgür çek nasıl olur üstelik . kaka isteniyor kaka gelirse elmander yedekteyken 6 yabancı oluyor sahada . sol bekde yabancı alınamaz . türklere yöneilinir ve . . bunlarda tek aday . ama .özgür çek bir senedir oynamıyor atilla turanı ise daha görmedik . ne haldeyiz hale bak .

türk sol bek yok maalesef bu sebebten bizim semihin yanına turk stoper almamız gerekirdi(ömer toprak.serdar taşçı ,egemen serdar aziz)fatih hoca bunu nasıl ıskalaladı bilemiyorum.türk stoper almadan sol bek transferi anlamsız.yabancı sayımız çok fazla.

simdi alman zdf kanalinin teletext sayfasindaki istatistige baktim. Hakan Balta'nin bu mactaki ikili mücadelede basari orani: 0%!!! dahada yorum yapilmaz.

Adama kızmanın anlamı yok,bu kadar yapabiliyor,ayrıca o Valencia'nın karşısında hangi sol bek ayakta kalabilirdi bunun da düşünmek gerek.

berk neziroğullarını niye bıraktık arkadaş biz..bebe hep yedek adanada. 2-3 yıllık sözleşme imzalayaydık çok iyi olurdu.

berk ve anıl karaer yazık oldu bu çocuklara. hakandan hatta çağlardan da kötü olacak halleri yok ya.hiç şans bulamadılar.hele ki berk a2 de oynarken ümit milliye seçildi o zaman süper ligten kiralama tekliflerini kabul etmedi oynarım diye hiç dakika alamadı.yazık çokta iyi galatasaraylıydı.

yeter artik su adamdan cektigimizden.. uefa kupasinda 90+2 dakikada disari cikan biraktigi top dondu gol oldu, elendik. dun aksamki macta geleni geceni arkasina kacirdi. ligde idare eder ama avrupa kupalarinda malesef 0.

Hakan balta dün ne yaptıki? Tamam defansif oynarsın ama defansta katkın olur en azında mudahale edersin bi kac topa. Hakan balta yok gibi oynadı valencia. Bu kadar olmaz olmamalı. Direk zayıf noktamız. Kimse demesin valencia kim olsa orda oyle giderdi diye. Arada fark var rakibi bozsa biraz ona da bişey demicem ama balta sahada bizi 10 kişi oynattı. Sanki sol bekimiz kırmızı kart görmüş gibi oynuyoduk. Yazık..

Adama kızmanın anlamı yok,bu kadar yapabiliyor,ayrıca o Valencia'nın karşısında hangi sol bek ayakta kalabilirdi bunun da düşünmek gerek.

Arkadaş bıkmadınızmı? Arada fark var diyoruz. Valencia dunyanın her sol bekinin içindenmi geciyor? Bizim dediğimiz 10 kere 2li mücadeleye girersin valenciayla 2 sini al yeter. 5ini 6sını al demiyoruzki. Ama her seferinde ama her seferinde seni yokmuş gibi gecerse baltanın oynamasının ne anlamı kalıyor. Bırakın artık kim olsa karşısında aynısı olurdu lafını.

Sürekli Balta kanadından saldırdılar ve başarılı da oldular.

Artık olmuyor Balta ile, Dany bile çizgiye geliyordu bu yüzden. Vasatın üzerine çıkamıyor, lig maçlarını kaldırabilir belki ama CL maçında oynaması çok vahim bir durum.

Transfer döneminde ilk olarak sol bek alınacak belli. Ama o zamana kadar umarım bize büyük şeyler kaybettirmezsin..

Dün çağlar oynasa sol bekte daha iyi olurdu. Hiç değilse bir iki top kapardı orta yapardı. Balta hücuma cıkmış adama pas atıyolar aynen geri atıyo:) Ozaman niye cıkıyosun hucuma yerini boşaltıyosun be adam. Kabul edilebilir değil. Gercekten olcak iş değil. Cağlar oynamalı ligdeki maçta biraz onu gorelim bişey kaybetmeyiz.

Geri
Üst Alt