- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Sola koysak yunus kadar oynayamaz misin ey allahin ziyechi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi yunus kadar dediğin bana göre fener maçında sara ile beraber takımın en iyisiydi,yunus hem kanat hem orta saha gibi oynadı 6-7 tane orta sahayı delen dribling attı,yüzde 96 pas isabeti ile oynamış ki bu adam stoper değil yanına yada geri kaleciye vermedi yani bunların içinde net tehlike oluşturan paslar var...Sola koysak yunus kadar oynayamaz misin ey allahin ziyechi
Al bendende okadar .Belki bir derece forvet dediğin tarz Icardi misali olabilir ama kanatların arı olacak arkadaş.Arı.bu seneki oyunu gördükten sonra ben artık yetenekli ama topu ayagına bekleyen, eli belinde bekleyen adam görmek istemiyorum ya .
Yunus Torreira-Sara = Emre Okan Suat'amı dönüşecekler.Hadi inşallah.abi yunus kadar dediğin bana göre fener maçında sara ile beraber takımın en iyisiydi,yunus hem kanat hem orta saha gibi oynadı 6-7 tane orta sahayı delen dribling attı,yüzde 96 pas isabeti ile oynamış ki bu adam stoper değil yanına yada geri kaleciye vermedi yani bunların içinde net tehlike oluşturan paslar var...
Yunusun sayfasinda gerektigi kadar ovdum kardesim ama burda maksat ziyech gibi kariyerli ve bizden yilda 3 milyon gibi bir para kazanan adamin da daha 2 ay oncesine kadar belli kitlelerce gitsin defolsun topcu degil denilen yunus akgum performansini verebilmesi zaten olmasi gerekendir.abi yunus kadar dediğin bana göre fener maçında sara ile beraber takımın en iyisiydi,yunus hem kanat hem orta saha gibi oynadı 6-7 tane orta sahayı delen dribling attı,yüzde 96 pas isabeti ile oynamış ki bu adam stoper değil yanına yada geri kaleciye vermedi yani bunların içinde net tehlike oluşturan paslar var...