#22 Hakim Ziyech

Sola koysak yunus kadar oynayamaz misin ey allahin ziyechi
abi yunus kadar dediğin bana göre fener maçında sara ile beraber takımın en iyisiydi,yunus hem kanat hem orta saha gibi oynadı 6-7 tane orta sahayı delen dribling attı,yüzde 96 pas isabeti ile oynamış ki bu adam stoper değil yanına yada geri kaleciye vermedi yani bunların içinde net tehlike oluşturan paslar var...

abi yunus kadar dediğin bana göre fener maçında sara ile beraber takımın en iyisiydi,yunus hem kanat hem orta saha gibi oynadı 6-7 tane orta sahayı delen dribling attı,yüzde 96 pas isabeti ile oynamış ki bu adam stoper değil yanına yada geri kaleciye vermedi yani bunların içinde net tehlike oluşturan paslar var...
Yunus Torreira-Sara = Emre Okan Suat'amı dönüşecekler.Hadi inşallah.

Ne olurdu bizi sevseydin...

Gerçi adam hayatı sevmiyor, nefes almaya üşeniyor sanki.

Yunusun sayfasinda gerektigi kadar ovdum kardesim ama burda maksat ziyech gibi kariyerli ve bizden yilda 3 milyon gibi bir para kazanan adamin da daha 2 ay oncesine kadar belli kitlelerce gitsin defolsun topcu degil denilen yunus akgum performansini verebilmesi zaten olmasi gerekendir.

Bunu yapamiyorsa biz bu adama yilda 3 milyon neden veriyoruz enayimiyiz biz. verelim araplara gitsin yunusa da uygun bir alternatif bakip yolumuza devam edelim.
Forma rekabeti onemli bizim gibi takimlar da ozellikle de yerli oyuncularimiz rekabet icerisinde olunca isini cok daha ciddi yapiyor bu da bize yariyor sonuc olarak.

Ziyech iyi kötü faydalandığımız bir oyuncuydu. Cenk Ergün adamı yollamak için klasik mobbing'ini yapmaya çalıştı ama Ziyech gemileri toptan yaktı.

daha 50 maç var her türlü kazanmak gerek, illa ki kilitlenen maçlar olacaktır işte o zaman sola çekip güdümleyecek birini çok ararız.

Tesislerden içeri sokulmasın hazır takım pozitife dönmüşken girip takımın enerjisini düşürmesin.

çok raaad bir adam yav.

deprem olsa yataktan kalkıp binadan cikmaya üşenir

Okan Buruk üstünü çızdı söylentileri var.

Geri
Üst Alt