22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Benim saygu duydugum polis; emir kulu olmaktan cikip, istifasini veren polistir.

Olay artık emir kulu olmak değilki , sonuçta devlet görevlisi ezelden beridir emir kulu , polis eskidende emir kuluydu yani ,

artık klasik polis olgusundan bahsedilmemeli , son birkaç yıldaki yaşananlar emir kulu olan polislerin yaptıkları şeyler değil !

Misal Alsancakta suçsuz günahsız bir vatandaşı karısının önünde aşağılayarak öldüresiye dövmek emir kulluğunun gerekleri değil başka bir boyuttayız artık ve ülkede bir polis kavramıda yok .

saçmalıgın daniskasını yazmışsın.bir halt bildiğin yok.2-3 begeni için degermi.kim ordaki vatandaşın ölmesini savunuyor.polis orda vatandaşı kasten öldürmüyor videodan da belli.çok yazık olmuş.dkp-c için atıp tutuyorsun 1994 den beri o kücümsediğin örgüt temizlenemıyor.pkk dan çok daha organize bir terör örgütünden bahsediyorsun.pkk ile eylem ortaklıgı yapan bir örgutten bahsediyorsun.biraz arastır bir şey hakkında yorum yaparken.dhkp-c yi kulagından çektiğin gibi alıyorsun topluyorsun.yavaş ol şampiyon bilgisayarda counter oynamıyorsun.

Dhkp-c dediğin örgüt MİT tarafından 12 eylül öncesi kurulmuş taşeron bir örgüttür ne anlatıyorsun sen

Yaşadığın yerde bunlar olmuştur. Yapanlara yazıklar olsun. Ben o tür polisleri savunmuyorum. Benim savunduğum polisler yazdıklarımın içinde. Ben kaç kez polisin uyardığını gördüm.

Eskilerde(darbe dönemleri) ben kardeşimi vurmak istemiyorum diye toplu olarak görev bırakan polisler vardı. Onlar 80'lerde kaldı maalesef abi.

Eskilerde(darbe dönemleri) ben kardeşimi vurmak istemiyorum diye görev bırakan polisler vardı. Onlar 80'lerde kaldı maalesef abi.

Eski dönemler deme be kardeşim. O zamanlardaki samimiyet, içtenlik bir başkaydı. Hele darbe hiç deme. 80 darbesi olduğunda 10 yaşındaydım, çocuktum ama çok şey yaşadım.

Dhkp-c dediğin örgüt MİT tarafından 12 eylül öncesi kurulmuş taşeron bir örgüttür ne anlatıyorsun sen

yazmışın kafana göre.demek dursun karataş kurmadı mit kurdu diyorsun.mitin dhkp-c ye sızdırdıgı mit elamanı salih karacanı da mit öldürdü.kendi adamını hem sızdırdı hem öldürdü.şakamısın sen.

yazmışın kafana göre.demek dursun karataş kurmadı mit kurdu diyorsun.mitin dhkp-c ye sızdırdıgı mit elamanı salih karacanı da mit öldürdü.kendi adamını hem sızdırdı hem öldürdü.şakamısın sen.

Bu devletin işleyişi hakkında emin ol ki en küçük bir bilgiye sahip değilsin ,,

@gungor teber de dahil uzatmayalım , içinden çıkılması zor yerlere gitmeye müsait çünkü kimsenin başıda belaya girmesin .

Lütfenn...

2 film seyrettim arka arkaya bi baktım ki ortalık karışmış yine dünyanın olayı olmuş, haber sitelerine baktım olay kesinleşmeden bu kadar komplo teorisini ne ara ürettiniz anlamadım açıkçası

Terbiyesizlik yapma, ahlaksız herif. Benim dayı oğlu özel harekatçı. Güneydoğuda, Kuzey Irak'ta sen yatağında rahat rahat uyu diye it köpek peşinde. Aylarca dağda yatıyorlar.

İki saatlik karın ağrın belli oldu yalnız it köpek deme başbakanın çok kızar sana onlar sevgi kelebeği rte'ye göre.

herkesin bir cekemedigi ,irk ,olusum, su, bu oldugu surece ,hep atistigi anlasamadigi insan suretlerinde koybolunca kimin hakili kimin yanlis oldugunun da bir onemi kalmiyor.

polis ,suclu ,polis dagda

alevi pkk ci ,alevi ozgur dusunce adami

turk irkci,kurt dagci,alman hosafci,yunan megolamanci,rum keraneci.

kim ustun kim degil ,kim iyi kim kotu¿

cevabi verebilen bir iki kisi cikmis sadece 7 sayfada .

Terbiyesizlik yapma, ahlaksız herif. Benim dayı oğlu özel harekatçı. Güneydoğuda, Kuzey Irak'ta sen yatağında rahat rahat uyu diye it köpek peşinde. Aylarca dağda yatıyorlar.

1-ben tüm polislere demedim bu cinayeti isleyen polis (ler) e dedim

2-ahlaksiz herif sensin terbiyesiz herif

3- bi bok anlamadan bi daha benden alinti yapma hadi iyi geceler

12 eylülden 2 gün önce dursun karataş'ı kimler sahte pasaportla yurt dışına kaçırmış bir araştır istersen.

1-ben tüm polislere demedim bu cinayeti isleyen polis (ler) e dedim

2-ahlaksiz herif sensin terbiyesiz herif

3- bi bok anlamadan bi daha benden alinti yapma hadi iyi geceler

Önce ne dediğine bak. '' Katil polis. ''

Öyle genelleme yaparak hakaret etme. Yazacaksan adam gibi yaz.

Aman ne anlatıyorsam çoluk çocuğa, bilgisayar başında oturup yazıyor.

Konuyla alakası yok ancak bir noktayı anlamadım, yurt içinde güney doğuda çok zor şartlarda ve kelle koltukta görev yapan pöh'lerimiz vardır doğrudur(Allah yardımcıları olsun) lakin kuzey Irak'a ne ara gitti pöh onu çıkaramadım.

Geri
Üst Alt