Gungor Teber
Parçalı Üye
- 19 Ekim 2009
- 3.857
- 6
- 288
Ve her polise hakaret etmeyelim. Sonuçta polis sadece çevik kuvvetten oluşmuyor. Forumda polis çocuğu olan var, polis akrabası olan var.
Senin gibi mesela
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve her polise hakaret etmeyelim. Sonuçta polis sadece çevik kuvvetten oluşmuyor. Forumda polis çocuğu olan var, polis akrabası olan var.
Benim saygu duydugum polis; emir kulu olmaktan cikip, istifasini veren polistir.
saçmalıgın daniskasını yazmışsın.bir halt bildiğin yok.2-3 begeni için degermi.kim ordaki vatandaşın ölmesini savunuyor.polis orda vatandaşı kasten öldürmüyor videodan da belli.çok yazık olmuş.dkp-c için atıp tutuyorsun 1994 den beri o kücümsediğin örgüt temizlenemıyor.pkk dan çok daha organize bir terör örgütünden bahsediyorsun.pkk ile eylem ortaklıgı yapan bir örgutten bahsediyorsun.biraz arastır bir şey hakkında yorum yaparken.dhkp-c yi kulagından çektiğin gibi alıyorsun topluyorsun.yavaş ol şampiyon bilgisayarda counter oynamıyorsun.
Yaşadığın yerde bunlar olmuştur. Yapanlara yazıklar olsun. Ben o tür polisleri savunmuyorum. Benim savunduğum polisler yazdıklarımın içinde. Ben kaç kez polisin uyardığını gördüm.
Isini duzgun yapmayanlara saygi duymuyorum diyorum ben neresinde hakaret var bunun?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eskilerde(darbe dönemleri) ben kardeşimi vurmak istemiyorum diye görev bırakan polisler vardı. Onlar 80'lerde kaldı maalesef abi.
Dhkp-c dediğin örgüt MİT tarafından 12 eylül öncesi kurulmuş taşeron bir örgüttür ne anlatıyorsun sen
Diktatör tayibbin katil polisleri
yazmışın kafana göre.demek dursun karataş kurmadı mit kurdu diyorsun.mitin dhkp-c ye sızdırdıgı mit elamanı salih karacanı da mit öldürdü.kendi adamını hem sızdırdı hem öldürdü.şakamısın sen.
Terbiyesizlik yapma, ahlaksız herif. Benim dayı oğlu özel harekatçı. Güneydoğuda, Kuzey Irak'ta sen yatağında rahat rahat uyu diye it köpek peşinde. Aylarca dağda yatıyorlar.
Terbiyesizlik yapma, ahlaksız herif. Benim dayı oğlu özel harekatçı. Güneydoğuda, Kuzey Irak'ta sen yatağında rahat rahat uyu diye it köpek peşinde. Aylarca dağda yatıyorlar.
yazmışın kafana göre.demek dursun karataş kurmadı mit kurdu diyorsun.mitin dhkp-c ye sızdırdıgı mit elamanı salih karacanı da mit öldürdü.kendi adamını hem sızdırdı hem öldürdü.şakamısın sen.
1-ben tüm polislere demedim bu cinayeti isleyen polis (ler) e dedim
2-ahlaksiz herif sensin terbiyesiz herif
3- bi bok anlamadan bi daha benden alinti yapma hadi iyi geceler
Önce ne dediğine bak. '' Katil polis. ''
Öyle genelleme yaparak hakaret etme. Yazacaksan adam gibi yaz.
Aman ne anlatıyorsam çoluk çocuğa, bilgisayar başında oturup yazıyor.
Önce ne dediğine bak. '' Katil polis. ''
Öyle genelleme yaparak hakaret etme. Yazacaksan adam gibi yaz.
Aman ne anlatıyorsam çoluk çocuğa, bilgisayar başında oturup yazıyor.