22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Devletin hertürlü imkani var, emir verildigi taktirde en kisa sürede tamamen temizlenir orasi. Ama amac zaten bu görüntüleri medyaya sunmak, malzeme vermektir. Hükümete karsi eylem yapanlarin hep terörist temelinde oldugunu göstermektir, tipki gezi olaylarinda oldugu gibi.

muhakkak devlet orayı temizleyebilir ama hayata dönüş gibi kim bilir kaç kişi ölür.işin medyaya servis boyutuna katılıyorum bu hükümetten beklerim ama gerçekten kolay olmasa gerek temizlemek.

ama bence asıl problem bu ülkede sokaklarda ellerinde tüfeklerle ne olduğu belli olmayan insanların dolaşması.güvenlik zaafiyeti ciddi boyutlarda.

abi nasıl gözaltına alacaksın barikat kuruyorlar araya.zırhlı araçlarla filan girmeye kalktığında molotofla yakmaya kalkıyor şerefsizler.silah kullansan kan çıkıyor.

Yüzünü baglayip polise saldirmak suçtur. Bunlari alir kanun karsisina çikartirsin bir sekilde. Ilker Basbug'u almaktan dahami zor bunlari toplamak? önemli olan bunu yaparken Ugur Kurt gibi masum insanlari hedef almamak gerek. Nedense akp güçleri teröristleri degil, masum insanlari hedef aliyor.

Belliki birde klavye başından gaz atanlar var.

Bizim milletimiz çok saf. Okuduğuna, televizyonda gördüğüne hemen inanıyor.

Kardeşim bana akla uygun, mantıkla beslenmiş cevaplar ver. Hımm, kem kümle cevap verme. İroni yapmaklada sadece kendini kandırırsın.

Tamam. Ne yazık ki akılla,mantıkla beslenmiş cevaplar veremiyorum bu konuda, vicdanım baskın geliyor...

Adamlar resim shop mu değil mi ses kayıtları montaj mı değil mi diye düşünmüyorlar ki. Padişahları ne derse anında inanıp savunuyorlar.

O resim shop falan degil shop olsa korkmayın hemen ortaya cıkarırlardı

Photoshop olduğunu biliyorum zaten velev ki gerçek bu neyi değiştirecek sanki? O resim gerçek olunca yaşı mı büyümüş oluyor nedir yani

Ülkemizdeki en büyük sorunların başında bu geliyor. 15 yaşındaki bir çocuk bu duruma nasıl geliyor diye hatayı kendimizde aramak yerine, oraya gittiği için suçu onda arıyoruz..

İşin garibi düne kadar mağdur edebiyatı yapanlar, adalet diyenler ellerinde çivili sopalarla başını kaldırana vuruyor.

Geri
Üst Alt