22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Photoshop olduğunu biliyorum zaten velev ki gerçek bu neyi değiştirecek sanki? O resim gerçek olunca yaşı mı büyümüş oluyor nedir yani

Konunun yaşla ilgisi olduğunu sen anladıysan zaten olaya nereden baktığın belli. Ayrıca kimse ölmesin. Ben Berkinin ölümünden zevkde almıyorum, egomuda tatmin etmiyorum. Gencecik bir insan öldü. Öldü ama senin bildiğin kadarda temiz bi geçmişide yoktu. Keşke sahip çıkabilselerdi de ölmeseydi.

Özgür reis engel listeni paylaşda bizde uygulayalım.

Zaten etrafımızda yeterince var bu zihniyetten. Bir de burda saçma sapan yazılarını okumayalım.

Konunun yaşla ilgisi olduğunu sen anladıysan zaten olaya nereden baktığın belli. Ayrıca kimse ölmesin. Ben Berkinin ölümünden zevkde almıyorum, egomuda tatmin etmiyorum. Gencecik bir insan öldü. Öldü ama senin bildiğin kadarda temiz bi geçmişide yoktu. Keşke sahip çıkabilselerdi de ölmeseydi.

15 yaşında ki bi çocuğun ne kadar kirli bi geçmişi olabilir söyler misin ?

15 yaşında ki bi çocuğun ne kadar kirli bi geçmişi olabilir söyler misin ?

İdeoloji düşünemeyecek yaşta çocuğu gaza getirip sert müdahalelerin olduğu yerde niye öne sürüyorsunuz. dahası ideolojisi olmayan bir çocuğun orada ne işi var neden çağırdınız neden orada gördüğünüzde "sen daha çocuksun hadi bakalım evine "diye uzaklaştırmadınız ?

İdeoloji düşünemeyecek yaşta çocuğu gaza getirip sert müdahalelerin olduğu yerde niye öne sürüyorsunuz. dahası ideolojisi olmayan bir çocuğun orada ne işi var neden çağırdınız neden orada gördüğünüzde "sen daha çocuksun hadi bakalım evine "diye uzaklaştırmadınız ?

Uza lan. Benim yazdıklarımla bunun ne alakası var.

Uzun uzun tartışırım ama değmezsin.

Hadi uza.

burda kana susamis ne kadar COK vampir varmis arkadas..sizin gibi kan emicilerinlen ayni forumda bulunmak bile üzüyor beni..insALLAH forum yönetimi geregini yapar..

sizin gibi "kafa tasci" zihniyeti tasiyan fikri zikri bozuk insanliktan nasibini almamıs insanlarin bu forumda yer yok...

Geri
Üst Alt