- 3 Temmuz 2012
- 133.968
- 80.799
- 5.198
O zaman yayınlanan ses kayıtları da montaj değil korkmayın montaj olsaydı hemen çıkarırlardı ortaya. Aynı mantık.
Ulan her yazanı akpli sanmakta güzel kafa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman yayınlanan ses kayıtları da montaj değil korkmayın montaj olsaydı hemen çıkarırlardı ortaya. Aynı mantık.
Ulan her yazanı akpli sanmakta güzel kafa![]()
Ne halt olduğunu biliyorum rahat ol.
Photoshop olduğunu biliyorum zaten velev ki gerçek bu neyi değiştirecek sanki? O resim gerçek olunca yaşı mı büyümüş oluyor nedir yani
Şu fotoda ki sapanın shop olduğunu anlamayacak adamsın millete saf diyosun burda.
Konunun yaşla ilgisi olduğunu sen anladıysan zaten olaya nereden baktığın belli. Ayrıca kimse ölmesin. Ben Berkinin ölümünden zevkde almıyorum, egomuda tatmin etmiyorum. Gencecik bir insan öldü. Öldü ama senin bildiğin kadarda temiz bi geçmişide yoktu. Keşke sahip çıkabilselerdi de ölmeseydi.
Yurt dışında fotoşop eğitimimi aldın canısı.
15 yaşında ki bi çocuğun ne kadar kirli bi geçmişi olabilir söyler misin ?
İdeoloji düşünemeyecek yaşta çocuğu gaza getirip sert müdahalelerin olduğu yerde niye öne sürüyorsunuz. dahası ideolojisi olmayan bir çocuğun orada ne işi var neden çağırdınız neden orada gördüğünüzde "sen daha çocuksun hadi bakalım evine "diye uzaklaştırmadınız ?
Özgür reis engel listeni paylaşda bizde uygulayalım.
Zaten etrafımızda yeterince var bu zihniyetten. Bir de burda saçma sapan yazılarını okumayalım.
İşine gelmediyse çıkabilirsin. Ben gayet medenice cevap yazıyorum.![]()
Şu colugu cocugu kaale alma boşver burda öterler anca
Hayır yani her işlerine gelmeyenide AKP ci ilan ediyorlar.
Başlık insanlığı terk etmiş hızla bilinmez bir noktaya yol alıyor.
İnsanlıktan nasibini alan arkadaşların sayısı düşük olduğu için olabilir mi acaba.
@Eray ÖZTÜRK ben kacar sunlarlada muhattap olma bence sinirlendirir ceza aldırırlar![]()