- 31 Ağustos 2023
- 577
- 69
- 48
Geri dön ve efsane ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern veriyor işte açık alan biz de onu diyoruz, ŞL’de iş yapardı. Yoksa overall bize uygun bir oyuncu olduğunu ben de pek düşünmüyorum çok fazla defosu var. Dar alanda donup error vermesi gibi..Kör ölür badem gözlü olur…
Ben de çok sever ve beğenirim kendisini ama Trde bile açık alan bulamayınca atıp geçme işini o fiziğe rağmen beceremeyen bir arkadaştı. Açık alan bulması lazım verimli olması için.
Ben aslında Bayernin çok açık verdiğini düşünmüyorum. Hele ki Daviesin tarafında.Bayern veriyor işte açık alan biz de onu diyoruz, ŞL’de iş yapardı. Yoksa overall bize uygun bir oyuncu olduğunu ben de pek düşünmüyorum çok fazla defosu var. Dar alanda donup error vermesi gibi..
Açık verir misinBen aslında Bayernin çok açık verdiğini düşünmüyorum. Hele ki Daviesin tarafında.
Altınordu'yu henüz satın almamış olmamız büyük rezalet.Altınordu'nun.
VeririmAçık verir misin
KeşkeVeririm
Bizde oynarken de vasat oynadı şuan Aston Villada da vasat oynuyor.Bizde kalsaydı oyuna girip oyunu açacak hamle kanat oyuncumuz olurdu, yanlardan düzgün sert ortalar açardı, uzaktan şutlarla kaleyi yoklardı, fiziğini kullanıp içeri katederdi, şişirilen toplarda boyuyla kafa vuruşu topu indirmede işe yarardı yazık oldu.....