#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Dün Daviesi kucaklamasını izlemek isterdim kralın.

Kör ölür badem gözlü olur…

Ben de çok sever ve beğenirim kendisini ama Trde bile açık alan bulamayınca atıp geçme işini o fiziğe rağmen beceremeyen bir arkadaştı. Açık alan bulması lazım verimli olması için.

Kör ölür badem gözlü olur…

Ben de çok sever ve beğenirim kendisini ama Trde bile açık alan bulamayınca atıp geçme işini o fiziğe rağmen beceremeyen bir arkadaştı. Açık alan bulması lazım verimli olması için.
Bayern veriyor işte açık alan biz de onu diyoruz, ŞL’de iş yapardı. Yoksa overall bize uygun bir oyuncu olduğunu ben de pek düşünmüyorum çok fazla defosu var. Dar alanda donup error vermesi gibi..

Bayern veriyor işte açık alan biz de onu diyoruz, ŞL’de iş yapardı. Yoksa overall bize uygun bir oyuncu olduğunu ben de pek düşünmüyorum çok fazla defosu var. Dar alanda donup error vermesi gibi..
Ben aslında Bayernin çok açık verdiğini düşünmüyorum. Hele ki Daviesin tarafında.

Zaniolo oyuna girdi. 14 maçına çıkmış oldu böylece. 20 maçtan fazla. 30 maçtan az demişti Haluk Yürekli. İlk 11 veya belirli dakika tarzı bir şeyde yok demişlerdi. Eğer böyle ise 25 maç denilendi 11 maç kaldı kupa maçı sayılmıyorsa 12 yüksek ihtimal Zaniolo'ya gitti gözüyle bakabiliriz gibi ciddi bir sakatlık falan olmazsa. Bu arada girer girmez tehlike yarattı Zaniolo.

Bizde kalsaydı oyuna girip oyunu açacak hamle kanat oyuncumuz olurdu, yanlardan düzgün sert ortalar açardı, uzaktan şutlarla kaleyi yoklardı, fiziğini kullanıp içeri katederdi, şişirilen toplarda boyuyla kafa vuruşu topu indirmede işe yarardı yazık oldu.....

Bir iki maç dışında hemen hemen hiçbir şey yapamayan bir çocuk için bu kadar yakılıp yanmak acaba biraz fiziği ve ortalama sayılacak suratı için mi?

Etiket severiz.

Geri
Üst Alt