#22 Yáser Asprilla

esmer kavruk pele kadar iyiydi

Evet tabi ki bu görüşe ben de birebir katılıyorum. Estevao vs gibi büyük yıldız adaylarının, Chelsea , Madrid vs peşinde olunca bize gelmeyeceğini biliyorum. Ama siz genç diye genelleme yapınca, her genç oyuncu aynı değil, bizim beklentimiz takımında tutmadığı için gönderilmek istenen gençlerden ziyade, scoutların önünü açıp onlarla hareket etmek olmalı diyorum. Açıkcası bizim takımların scout ekipleri çoğu zaman pasifize ediliyor. Belki adamlar çok oyuncu öneriyorlar ama yöneticilere menejerlerin önermeleri daha kolay geliyor. Ya da Trabzon vs gibi başkası alsın bakalım, onda tutarsa biz parayı verip ondan alırız diyorlar ve kendilerince riske girmemiş oluyorlar. Uzun süre sonra ilk kez Ngaha da scout transferi izleri var, o da Trabzonun scoutlarının sayesinde sanki :))
Trabzon eli mahkum bu tip oyuncular bulmak zorunda. Ayrıca Trabzon ligi 5. Bitirse ne olur 10. Bitirse ne olur? Sen şampiyon olamadığın anda dünya tepene çöker ama. 4-5 tane genco alıp da sürekli forma şansı versek ve ligi atıyorum 3. Bitirsek... aldığın potansiyelli oyuncunun da onu alanın da onu oynatanın da der tepelerine çökeriz herkesin... Bu arada o Trabzon un oyuncularının da söylediğin tarzda oyuncular olmadığını ileride görürüz. Tıpkı 13. Olan takımın en iyi oyuncusunun Kerem olması gibi olur onlar da... Marcao nun yıldız gözüktüğü, Nelson için 25 milyonların az geldiği günleri aklına getir. Trabzon da yusuf yazıcı nın Abdülkadir ömür ün dünya starı olarak görüldüğünü düşün... sonra bu yıldızların sönüşlerini izle... 😀

Trabzon eli mahkum bu tip oyuncular bulmak zorunda. Ayrıca Trabzon ligi 5. Bitirse ne olur 10. Bitirse ne olur? Sen şampiyon olamadığın anda dünya tepene çöker ama. 4-5 tane genco alıp da sürekli forma şansı versek ve ligi atıyorum 3. Bitirsek... aldığın potansiyelli oyuncunun da onu alanın da onu oynatanın da der tepelerine çökeriz herkesin... Bu arada o Trabzon un oyuncularının da söylediğin tarzda oyuncular olmadığını ileride görürüz. Tıpkı 13. Olan takımın en iyi oyuncusunun Kerem olması gibi olur onlar da... Marcao nun yıldız gözüktüğü, Nelson için 25 milyonların az geldiği günleri aklına getir. Trabzon da yusuf yazıcı nın Abdülkadir ömür ün dünya starı olarak görüldüğünü düşün... sonra bu yıldızların sönüşlerini izle... 😀
Her konuda olduğu gibi futbolda da günü kurtarmaya yönelik adımlar atılıyor. Takımın geleceğinden çok kendi geleceklerini düşünen yöneticiler, paraya kıyıp daha garanti oyunculara gitmeyi öncelik haline getiriyor. Ama bu şekilde olunca da borç sarmallarından çıkılamıyor ve sürekli oyuncu öğütüp duruyoruz, Avrupa da sistemi olan takımlar gelip tokatlayıp gidiyor. Bizdeki tabiki hayal kurmak ama hiçbir zaman o şekilde bir yönetim şeklimiz olmayacak

Ayakları çok yumuşak ortalar isabetsiz bacakları kuvvetsiz
çok fırın ekmek yemesi lazım çokkk

Kanatta oynamasını geçtim arkasında da bek yoktu. 2 ye 1 yapabileceği kimse yoktu. Gürpüz her topu geri Leminaya oynadı. Bu da ayağına top gelince kendini göstermek için milletin içinden geçmeye çalıştı.
İstekli arzulu hızlı sol ayağı çok iyi
Ama işlenmesi lazım kendisini geliştirebilecek birileri lazım.
Bizde ne ona dokunabilecek birileri var ne de bunun için zaman.

Bu adamı sağ kanattan hiç almadı.Demek ki sağ kanat olarak aldı.Peki oraya ihtiyaç varmıydı.Tabiki yoktu.
Neden alındı.Çünkü almak için alındı.Çünkü ucuz zorunlu olmayan satın alma olduğu için bizim başımızdaki hainlerin işine geldi.Hangi mevkide oynadığının bir önemi yok yani..
Taraftarı aptal sanıyorlar.Ama yorumlara bakıncada gerçekten böyle sanmalarıda normal diyorum.
Oyuncuları falan bırakın başımızdaki adamların çok ciddi tepki görmesi gerekiyor.

Adam sağ kanattan orta yaptı gol oldu daha halen bu kanat oyuncusu mu diye soranlar var. Her kanat oyuncusu aynı mı olacak arkadaşlar? Önemli olan kadro derinliği.

Genel olarak begendim

Oyundan düsmüyor,saklanmiyor ve sonuna kadar mücadele ediyor

Bir genc oyuncu icin önemli noktalar

Kanat ve hatta çizgi kenar rolünden ziyade Yunus gibi içe kateden veya gizli forvet şeklinde on numara rolünün daha uygun olduğunu düşünüyorum. Çizgide de olmaz değil ama, orta açma konusunda pek iyi görülmedi. Tabii tek maçlık ile keskin bir önyargı sağlayamayız. Kumaşının kalitesinden zaten haberdarız.

sadece macin sonunu izledim genel degil de ufak bir yorum yapacagim

herif acayip mucadeleciydi ve birkac defa tertemiz top kazandi

ancak hakem hemen faulle durdurdu. girisken topcularimiza hep boyle yapiyolar, sindirmeye calisiyolar

sonra bu cocuklar buradaki duzene alisiyor mucadelecilikleri iyice koreliyor

ya da bana oyle geliyor

Bugün özellikle asprillayi izledim. 10 numara ile uzaktan yakından alakası yok ve bizim oyunumuza uymayan biri. Çizgiye basıp top atarlarsa oyuna dahil oluyor. Topsuz oyuna hiç girmedi. Belki okanbali tam anlyamadi daha doğrusu anlatilmadi. Keşke net bir 10 numara alınsaydı. İnşallah faydalı olur

Nesini beğenmediniz? Sayfalarca yazılmış ama coğunun içi boş. Kusura bakmayın lütfen ama forumda yorum yapan bazı arkadaşlar gerçekten olaya hakim değil ve Ronaldo Messi istiyolar farkında değiller. Aynılarını Saneye de yaptılar gerçi ben alıştım da.
Cocuk rakibin sağ kanadını felç etti. Daha ne olacak. Adamın içinden geçmeye çalışıyo diyenlere sözüm coğu pozisyonda iki kişi ensesindeydi. Ona rağmen topu olumlu kullandı ve birinde de gol ordan geldi. Ayrıca çalım atarken Keita gibi adam istiyonuz da bir bakın bakalım kaç tane öyle adam kaldı futbolda. Çalım stilleri artık eskisi gibi değil oyuncuların. Dünyada şuan Sane dahil aldığı her topta rakibi geçen bir kanat oyuncusu yok. Messi Ronaldo dahil. İllaki bazısı olacak bazısı olmayacak. Olduğunda zaten golü buluyorsun ki bugun de öyle oldu.
Pas konusuna gelecek olursak pasları araya attığı topları takımda atan az oyuncu var. Sane yapıyo bazen belki nadiren Yunus başkada hatırlamıyorum. İlkay atardı ama suan yapamıyo. Bu cocuk defalarca aralara top attı. Ceza sahası içine kadar taşıyıp boşa kale dibine giden adama yumuşak tam kıvamında paslar cıkardı. Barış filan attı mı out oluyo genelde. Siz bunu mu beğenmediniz gerçekten?
Bence gayet iyi oyuncu. Toreira Lemina önüne 10 no gayet iş yapar. Şutu var bu elemanın henüz gösteremedi süre alması lazım. Ortaları fena değil. Pas kalitesi bence cok iyi. Bazen tecrübesizlik yapıyo ama normal. Belkide alışma süreci. Azcık sabır Asprilla iyi oyuncu

Çocuk geldiğinde maç başı +10 top kaybı ortalamasıyla geldi zaten.

Bunu aldıran scout ve teknik ekip bilmiyor muydu sanki?

Potansiyeli için alındı. Ayrıca gayette iyi bir maç çıkardı.

Ne çabuk unuttunuz ıkına ıkına kazanamadığımız türkiye kupası maçlarını, ligdeki zayıf rakiplere zor bela 1 farkla kazandığımız maçları. Bu basit maçları bile çözse benim için kardır. Kaldı ki sürekli denemesi de kıymetli birşey. Adamın oyun tarzı sürekli denemesin bize de lazım olan buydu zaten. Ben transferini olumlu buldum. İyi ki alınmış. Memnun kalırsak sene sonu orta yolu bulup anlaşılabilir.

Yaw arkadaş as 11 alınmadı bu adamlar zaten. Kadro derinliği için alındı. İkinci yarı oyuna sokacağımız silah yoktu takımda. Ha bana sorarsan ilk 11 de oynar. Bakacaz duruma.

Bence burda tek kafa karistiran olay alinmak istenirse verilmesi gereken bonservisin cok yüzek olmasi. 6-7 milyon gibi bir rakam olsa büyük ihtimal alinirdi ama bu bonservis olayi bu isi imkansiz kilacak, yada Yaser ciddi anlamda katki verecek herkesi ters birakip bonservisini zorla aldiracak. 80 basinda mi neydi orta sahadan bir top alisi ve dikine yardirarak bir gidisi vardi sonra sut denedi misal bunu bizim takimda Sane disinda bizim takimda kimse yapamazdi. Isik var bu yaserde ama bonservisi cok yüsek.

Bu adama sekidika diyen futbol izlemesin cidden. Adamın araya attığı topları hiç mi görmediniz. Sekidika ne alaka ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mis gibi rotasyon topçusu.

yeteneği var çekingen sadece yaşı ufak çünkü hala.

Geri
Üst Alt