- 27 Ocak 2010
- 137.295
- 103.084
- 5.648
esmer kavruk pele kadar iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon eli mahkum bu tip oyuncular bulmak zorunda. Ayrıca Trabzon ligi 5. Bitirse ne olur 10. Bitirse ne olur? Sen şampiyon olamadığın anda dünya tepene çöker ama. 4-5 tane genco alıp da sürekli forma şansı versek ve ligi atıyorum 3. Bitirsek... aldığın potansiyelli oyuncunun da onu alanın da onu oynatanın da der tepelerine çökeriz herkesin... Bu arada o Trabzon un oyuncularının da söylediğin tarzda oyuncular olmadığını ileride görürüz. Tıpkı 13. Olan takımın en iyi oyuncusunun Kerem olması gibi olur onlar da... Marcao nun yıldız gözüktüğü, Nelson için 25 milyonların az geldiği günleri aklına getir. Trabzon da yusuf yazıcı nın Abdülkadir ömür ün dünya starı olarak görüldüğünü düşün... sonra bu yıldızların sönüşlerini izle...Evet tabi ki bu görüşe ben de birebir katılıyorum. Estevao vs gibi büyük yıldız adaylarının, Chelsea , Madrid vs peşinde olunca bize gelmeyeceğini biliyorum. Ama siz genç diye genelleme yapınca, her genç oyuncu aynı değil, bizim beklentimiz takımında tutmadığı için gönderilmek istenen gençlerden ziyade, scoutların önünü açıp onlarla hareket etmek olmalı diyorum. Açıkcası bizim takımların scout ekipleri çoğu zaman pasifize ediliyor. Belki adamlar çok oyuncu öneriyorlar ama yöneticilere menejerlerin önermeleri daha kolay geliyor. Ya da Trabzon vs gibi başkası alsın bakalım, onda tutarsa biz parayı verip ondan alırız diyorlar ve kendilerince riske girmemiş oluyorlar. Uzun süre sonra ilk kez Ngaha da scout transferi izleri var, o da Trabzonun scoutlarının sayesinde sanki)
Her konuda olduğu gibi futbolda da günü kurtarmaya yönelik adımlar atılıyor. Takımın geleceğinden çok kendi geleceklerini düşünen yöneticiler, paraya kıyıp daha garanti oyunculara gitmeyi öncelik haline getiriyor. Ama bu şekilde olunca da borç sarmallarından çıkılamıyor ve sürekli oyuncu öğütüp duruyoruz, Avrupa da sistemi olan takımlar gelip tokatlayıp gidiyor. Bizdeki tabiki hayal kurmak ama hiçbir zaman o şekilde bir yönetim şeklimiz olmayacakTrabzon eli mahkum bu tip oyuncular bulmak zorunda. Ayrıca Trabzon ligi 5. Bitirse ne olur 10. Bitirse ne olur? Sen şampiyon olamadığın anda dünya tepene çöker ama. 4-5 tane genco alıp da sürekli forma şansı versek ve ligi atıyorum 3. Bitirsek... aldığın potansiyelli oyuncunun da onu alanın da onu oynatanın da der tepelerine çökeriz herkesin... Bu arada o Trabzon un oyuncularının da söylediğin tarzda oyuncular olmadığını ileride görürüz. Tıpkı 13. Olan takımın en iyi oyuncusunun Kerem olması gibi olur onlar da... Marcao nun yıldız gözüktüğü, Nelson için 25 milyonların az geldiği günleri aklına getir. Trabzon da yusuf yazıcı nın Abdülkadir ömür ün dünya starı olarak görüldüğünü düşün... sonra bu yıldızların sönüşlerini izle...![]()