#23 Colin Kâzım Richards

Tam bir kazma. Yine kacak dovustu bu macta. Bu kadar acik oynayan esese karsi bile etkisizdi. Teni esmerlerle kanka olmaya calismasi yokmu olduruyor beni

Cevap: #80 Kazım Kazım

eski Kazim degil. benim tanidigim Kazim topu alir ve vermez. bir iki calim dener filan. cok düz oynamaya basladi. kendine gelmesi lazim.

kazım tamam bugün defansa cok yardım etti ama ondan hücumda birşey bekleniyor. hücüumu kötüydü. artık engin baytar oynasın.

İkinci yarı iyidi.Defansa yardımlarında özellikle..

bence fena değildi bugün, takım oyuncusuydu.

Çok hırslı ve istekliydi.Performansı hala yeterli değil ancak dün takım savunmasına çok yardımcı oldu.

Hücumda iyi değildi ama geldi defans yaptı

Pres yaptı adam kovaladı

Bunlar önemliydi

hücumda pek birsey yapmadi ama sabriye cok yardim etti.. hirsli ve takim arkadaslariyla arasida iyi :D tek sorun istikrar bir mac iyi 2 mac kötü fln...

Hücumda etkisizdi ona itiraz yok zaten

Biz ondan hücumda iyi şeyler bekliyoruz tamam

Ama geriye gelip defans yapması takım defansına katkı yapıyor

Bizde zaten koşan 3 tane orta saha oyuncusu vardı.(Melo-Selçuk-Engin)

Ne gerek var birde Kazım'ın koşmasına?

Bazen topu ayağında çok tutuyor ama o kadarı da olacak.

Böyle bir futbol yok. 10 kişi koşuyor Barcelona son saniyeye kadar. Her futbolcu koşacak, mücadele edecek.

Nereye koşuyor 10 futbolcu? Messi,D.Villa,Pedro koşuyorlar ama topu kaptırdıkları anda, top rakip sahadeyken bizim hücum pres dediğimz şeyi yapıyorlar.

Bunu yapsın yeter top bizim yarı sahadayken gelmesine gerek yok yukarıdaki futbolcularda gelmiyor zaten.

Geri
Üst Alt