#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Tamam güzel oynamıyor, yeri geliyor biz de sövüyoruz ancak bu denli iyi giden, rekor kıran bir takımın as oyuncusunu ıslıklamak Galatasaray taraftarına bence hiç yakışmadı. Beğenmiyor olabilirsiniz ki bence de bu sezonun başından beri kayda değer hiçbirşey yapmadı ama en azından bu tür davranışlardan takımın yakaladığı havaya zarar verebileceğini düşünüp sakınmalıyız. Galatasaray taraftarı, Samsunspor maçından sonraki Adana Demirspor maçında tribüne ilk Sabri'yi çağırıp alkışlayan taraftardır benim gözümde. İyi giden bir takımda, transfer olmadığı sürece sezon sonuna kadar orada oynayacağı belli bir oyuncunun moral, motivasyonunu bu şekilde bozanların ne düşündüklerini gerçekten aklım almyor.

inşallah yiğit iyi oyna da keser bu adamı. olmadı yapılacak transfer keser. bir şekilde oynamaması lazım. 10 kişi oynasak daha faydalı olur.

Kazım ıslıklandı, Servet ise alkışlandı, bu mentaliteye sahip olan taraftara diyecek lafım yok.

çakma yattara döktürdü yine. yiğit önümüzde ki maç yedekten girer ve inş kazım'ı keser.

Kazım ıslıklandı, Servet ise alkışlandı, bu mentaliteye sahip olan taraftara diyecek lafım yok.

Servet alkışlandı mı !!!

Ya bu ülkede iki şeyi bir türlü çözemedim ;

1- Bütün forumlarda,sözlüklerde diğer sanal ortamlarda , sokakta vs... herkes AKP'ye asla oy vermem diyor , herkes AKP karşıtı oluyor , ama seçim sonucunda bir bakıyorsun her iki kişiden biri AKP'ye oy vermiş .

2-Bütün forumlarda,sözlüklerde,arkadaş ortamlarımızda Servet'ten nefret edildiği söyleniyor , ama maçı bir izliyorsun , Servet stadyumda alkışlanıyor .

Bu nasıl iş arkadaş ?

Maçları dikkatli izleyince şunu görüyoruz, baroşa pas atmıyor.Hele onu geçtim Sarı kart yediği pozisyonda duymadım diyor, yani ona göre maç olağan akışında ve ciddi olarak şutu çekiyor, karşı karşıya ne yapıyor? dışarıya atıyor...............

Bu arada Kazım , bu ligin topa en sert ve en sağlam vuran oyuncularından biri bana göre .

Başlığını da açtım daha sezon başında , herkes bilir "CKR'nin sağ açık oynatılma sorunsalı" diye .

Bence Kazım kötü futbolcu değil , hem de hiç değil . Sadece açık olmaz ondan . Ama çok güzel forvet olur bak . Elmande-Kazım gibi bir ikili ... Yardırır ...

Servet alkışlandı mı !!!

Ya bu ülkede iki şeyi bir türlü çözemedim ;

1- Bütün forumlarda,sözlüklerde diğer sanal ortamlarda , sokakta vs... herkes AKP'ye asla oy vermem diyor , herkes AKP karşıtı oluyor , ama seçim sonucunda bir bakıyorsun her iki kişiden biri AKP'ye oy vermiş .

2-Bütün forumlarda,sözlüklerde,arkadaş ortamlarımızda Servet'ten nefret edildiği söyleniyor , ama maçı bir izliyorsun , Servet stadyumda alkışlanıyor .

Bu nasıl iş arkadaş ?

Benimde anlamadığım şu Kazım'ı ıslıklamayın takım iyi gidiyor,ama Servet ıslıklanabilir denilmesi.

Ayrıca Servet'in alkışlanmasında biraz alaylı bir hava sezdim.Sanki diğer oyunculara göre aşırı bir alkış var Servet'e.

Ben bu Kazimi cozemedem arkadas................Onunlan berbat ....ONSUZ FELAKET :D :D

:sgr:

Senin takıma katıldığın o güne lanet olsun arkadaş.

4-5 attığımız maçlardan sonra bile göze batıyor,eleştiriliyorsan kendine bir takım sorular sorma vaktin gelmiş demektir.

yine kötüydün.

Zaten çok az top geldi onları da olumlu kullanamadı.

Her maç üzerinden biraz daha eksilterek gidiyor. Yakındır Terim'in yeter lan demesi.

Geri
Üst Alt