#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

okuma kardesim adam maca gitmis fikrini yazmis zoruna gidiyosa OKUMAO

iki gram ingilizce bilmezler adama küfür ederler,ben de bir şey demiş sandım.

Colin'de Arsenal'li çikti. Sasirmadim

bende bişey dedi sandım. ama seneye gelmesin o başka.

30 Ağustos akşamı veya 31 Ağustos 2012 sabahı bize geri döner. Yönetim +32 sağ açık bonservissiz futbolcuları arar 1 ay geçer Temmuz gelir, Ağustos ortasına kadar 72 taksit/vade/çek hatta veresiye tekliflerimizle zaman geçer en son tüm kulüpler ''ne cimri takımmışsınız'' der biz de mecbur Kazım'ı geri çağırırız.

30 Ağustos akşamı veya 31 Ağustos 2012 sabahı bize geri döner. Yönetim +32 sağ açık bonservissiz futbolcuları arar 1 ay geçer Temmuz gelir, Ağustos ortasına kadar 72 taksit/vade/çek hatta veresiye tekliflerimizle zaman geçer en son tüm kulüpler ''ne cimri takımmışsınız'' der biz de mecbur Kazım'ı geri çağırırız.

ujfalusi selcuk elmander eboue melo muslera gibi topculari alan yonetim mi

çok fazla olumsuz düşünüyosunuz.kazım dönse bile yedek olur.

Yuh adam durduk yere asılıp kesilmiş.

"Olympiakos evinde iyi başladı ve çabuk sayı üreterek Galatasaray'ı yendi" demiş. Millet adama haksız yere sallayınca da doğal olarak:

"Çok fazla aptal insan var, gerçekleri bilmek hoşunuza gitmiyorsa takip etmeyin beni"

"Olympiakos kötü başladı diyerek yalan mı söyleyeyim? İyi başladıkları için kazandılar, burda Galatasaray'a kötü bişey demedim"

"Arsenal taraftarı olduğum için Arsenal bu sezon çok iyiydi diye yalan mı söyleyim? Hayır çünkü öyle değil." demiş.

Abartılacak hiç bişey yok.

Neden yaptığı hizmetler için teşekkür edip sessizce arkasını dönüp giden,yollar ayrıldıktan sonra olumsuz konuşmama erdemini gösteren bir ulus olamıyoruz?

kazımı satmak gerek

Sevindirici haber.Gol atmış.

Reyis golunu atmis. Bos geçmiyor :016:

Bu topici silelim.Abuk subuk bir adam.Gelmesi bile skandaldı

Kazımı severim.

Yaşı ve türk statüsünde olması nedeniylede yedek klübemizde görmek isterim.

Boş oyuncu değil her an herşeyi yapabilir. Tek başına maçda alabilir. Bir maç yoklarıda oynayabilir. Bu yüzden yedek klübesi için ideal.

Geri
Üst Alt