Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de iceri girmeden sagdaki elemana cikarsa daha iyiydi. Su mac sonlarindaki organizasyonsuzluklarimiz can sıkıcı. Iki sene once iki golle sampiyonluk kacirdik.Tete'ye attığı pası aslında ofsaytta olmayan Mertens'e atmış. Tete dokununca hem Mertens hem Kaan kızmış
Gelirken kendisine pek gerek olmadığını yazmıştım çünkü oynadığı mevkilerde hep bir şeyi eksik olduğunu düşündüğüm için. Lakin performansı ile her mevkide çok iyi katkı verdi müthiş bir rotasyon ve eksik olduğumuz yer için yama oldu. Çok iyi performans helal olsun.
ben kaan ayhan ortasaha oynamalı dedigimde gecen yaz nöbette güldüler.ısrarla icerdeki trabzon macında ne kadar verim aldıgımızı yazdım.
şimdi aynı kişiler sırayla zahaya,ndombeleye ve ziyecehe takıyo.angelinoya full takıklar ama antalya macında ezilen,asfalt olan kazımcana yorum dahi yapamadılar utanclarından
sabırsız,mactan maca degişen,konusmaktan kacınılması gereken bi futbol kitlesi var