#23 Kaan Ayhan

Tebrikler bence şu an orta sahanın vazgeçilmezi olmalı diğer opsiyonlar hazır değiller.

Çok güzel bir detay oldu takım için.

Çok iyiydi ama sonda Tete ye attığı pas hiç yakışmadı adam kabak gibi ofsayttaydı.

Sogukkanliligini bende cok begendim. O ofsayt olan pozisyonda daha iyi bir tercih pekala kullanabilirdi ancak mac zaten bitmisti. Fakat, sonraki maclar icin kendisine ufak bir girdi olarak belirtmek istedim.

Onun disinda, Gundogan stilinde, tabiki daha agir ve daha kisitli oyun, bir goruntu veriyor. Ustelik gol tehdidi de var. Takimi birkac pozisyonda yedeklemesi ustelik yerli kontenjanini asmamiz ise buyuk nimet.

Tete'ye attığı pası aslında ofsaytta olmayan Mertens'e atmış. Tete dokununca hem Mertens hem Kaan kızmış
Yine de iceri girmeden sagdaki elemana cikarsa daha iyiydi. Su mac sonlarindaki organizasyonsuzluklarimiz can sıkıcı. Iki sene once iki golle sampiyonluk kacirdik.

Orada pas vermek yerine 1'e 1 pas verir gibi yapıp 1 çalım daha atıp gol yapabilirdi. Aldığı süre boyunca güzel katkı verdi takıma baya yorgunluk çökmüştü o arayı iyi idare etti.

ben kaan ayhan ortasaha oynamalı dedigimde gecen yaz nöbette güldüler.ısrarla icerdeki trabzon macında ne kadar verim aldıgımızı yazdım.

şimdi aynı kişiler sırayla zahaya,ndombeleye ve ziyecehe takıyo.angelinoya full takıklar ama antalya macında ezilen,asfalt olan kazımcana yorum dahi yapamadılar utanclarından

sabırsız,mactan maca degişen,konusmaktan kacınılması gereken bi futbol kitlesi var

Gelirken kendisine pek gerek olmadığını yazmıştım çünkü oynadığı mevkilerde hep bir şeyi eksik olduğunu düşündüğüm için. Lakin performansı ile her mevkide çok iyi katkı verdi müthiş bir rotasyon ve eksik olduğumuz yer için yama oldu. Çok iyi performans helal olsun.

Gelirken kendisine pek gerek olmadığını yazmıştım çünkü oynadığı mevkilerde hep bir şeyi eksik olduğunu düşündüğüm için. Lakin performansı ile her mevkide çok iyi katkı verdi müthiş bir rotasyon ve eksik olduğumuz yer için yama oldu. Çok iyi performans helal olsun.

Transferi gerceklestiginde bende ayni fikirdeydim

Bu sezon takima bayagi katki sagladi

Umarim böyle devam eder cünkü orta saha performansina ihtiyacimiz olacak

oyun zekası çok yüksek altyapısından ötürü

fark yaratıyor, çok iyi transfer

bu adam girince orta saha anlamında rahatlıyorum biraz

ben kaan ayhan ortasaha oynamalı dedigimde gecen yaz nöbette güldüler.ısrarla icerdeki trabzon macında ne kadar verim aldıgımızı yazdım.

şimdi aynı kişiler sırayla zahaya,ndombeleye ve ziyecehe takıyo.angelinoya full takıklar ama antalya macında ezilen,asfalt olan kazımcana yorum dahi yapamadılar utanclarından

sabırsız,mactan maca degişen,konusmaktan kacınılması gereken bi futbol kitlesi var

Bunu soyleyen ilk benim diye dusunuyordum ama yalniz olmadigimi gormek guzel :)

adam loric cana'yı transfer ederken olmasını beklediğimiz oyuncu gibi oynuyor. ki loric cana kazmalıktan başka bir şey yapmamıştı bize geldiğinde

Hakan Balta'yı hatırlatan bir karakter.

Geri
Üst Alt