Su capsizlar nasil Carole, Denayer, Jose gibi yetenekleri buldular cok merak ediyorum. 3üde iyi cikti bence. Ama tabiki sürekli oynatilmali 3ü. Sinan ve Emre Colak icinde gecerli.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Su capsizlar nasil Carole, Denayer, Jose gibi yetenekleri buldular cok merak ediyorum. 3üde iyi cikti bence. Ama tabiki sürekli oynatilmali 3ü. Sinan ve Emre Colak icinde gecerli.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Bu çapsızlar değil , Emre Utkucan buldu...

Tek fark önceki hocalar Emre Utkucan'ın önerdiği Oyuncuları değil , kendi egolarını tatmin etmek için kendi Bulduğu Oyuncuları Aldı.

Ayrıca bu kadar erken göklere çıkartmayın bu oyuncuları...

kötü değil, adam geçen sene ikinci ligde oynuyordu şimdi şampiyonlar ligi maçına çıkıyor. Sabretmek lazım...

Biraz tecrübe eksiği var. Dışarıdan sanki fazla rahatmış gibi bir izlenim verip eleştirilebilir ama durumu bazen heyecandan ne yapacağını bilememesi olarak açıklamak daha doğru olur. Özellikle Atletico maçında korner olan bir pozisyonda bunu rahatça gözlemledik. Yine de abartıldığı kadar kötü değildi. Özellikle top ayağına geldiğinde oldukça yararlı ikilikler oluşturabiliyor futbolcularımızla.

gördünüzmü Carole Carole Carole diyenler ? Tellesin Tirnagi O-la-maz

Iyi kötü beni ilgilendirmiyor simdilik cünkü daha cok erken.

Beni ilgilendiren tek bir konu var, bu hainler hangi mantik ile Tellesi yolladi arkadas? Carole sakatlansa orada ya göbekli Olcan ya da temposuz Balta oynayacak.

Bunu düsünebilecek kadar ileriyi göremiyorlar mi? Diyelim adam agir sakatlandi(ki Allah korusun) ne yapacagiz ha? Daha adamin 5 macini görmeden tüm sezonu ona emanet etmek de adama haksizliktir.

Kadroyu kücülttük, gereksiz topculari yolladik diye böbürlenmesini biliyorlar ama kadroda hala dolu cöp var, Telles kalsa ölürmüydünüz yahu? Elimizdeki tek alternatifli bölge orasiydi.

Ne güzel rekabet olacakti, hem Tellese hem de Carole'e yarayacakti bu, ama bunu düsünebilecek kapasite yok Hamza da.

Son düzenleme:
Tellesi bende begeniyorum da ofansif anlamda Carole daha iyi bence.

Telles çok orta acadigindan dolayi öyle gözüküyor. Sabri gibi 100 tane orta açsa, ofansif katkı diyecekler. Hayır arkadaş, adamın pas trafiginin icinde olması kosulari dribblingleri herşeyi iyidi

Telles'e göre tek eksiği top ayağına şu an yakışmıyor.Top götüremiyor ileri
Diğer her konuda Telles'ten daha iyi.

defansif anlamda ve fizik olarak evet , ama geri kalanin tamaminda tellesin net 2-3 kati altindadir

Yok bence Telles'i çok büyütuyoruz gözümüzde.Ben de aslında gönlümden senin gibi geçiyor ama şöyle bir mantıksal olarak maçları izlediğim zaman Telles'in pek de yaptığı bir şey yok gibi.He bazı maçlarda çok iyi oynadığı oldu ama bazı maçlarda.

1 maçla bir oyuncuyu yere göğe sığdıramamak veya anında düşürmek. İşte bizim taraftarın yaptığı ve yıllardır ders alamadığı durum bu.

Son düzenleme:
Bi kerede biz kazık atalım hep yiyecek değiliz ya.

kazigi inan bana biz yiyecegiz. Carole'un neyin nesi oldugunu bilmiyoruz. Bence geldiginden beri iyi degil yada söyle söylim bizi mutlu edecek bir tipte oyuncu degil. Statik olan takimda Topu sadece 2 oyuncu ileriye tasiya bilirken (yasin,Telles) birisi giderken öbürü yedekte cürüyecek.

Inter Telles ile mükemmel bi sol bek aldilar. Bunu gelecek senelerde dahada göricez. Keske Arda da yaptigimiz hatanin aynisini yapmayip, gelecek satistan 15-20% lik pay isteseydik

kazigi inan bana biz yiyecegiz. Carole'un neyin nesi oldugunu bilmiyoruz. Bence geldiginden beri iyi degil yada söyle söylim bizi mutlu edecek bir tipte oyuncu degil. Statik olan takimda Topu sadece 2 oyuncu ileriye tasiya bilirken (yasin,Telles) birisi giderken öbürü yedekte cürüyecek.

Inter Telles ile mükemmel bi sol bek aldilar. Bunu gelecek senelerde dahada göricez. Keske Arda da yaptigimiz hatanin aynisini yapmayip, gelecek satistan 15-20% lik pay isteseydik

Telles dediğin gibi gelişir ve onlar için iyi bi hamle olmuş olur ama bizde gelişemiyo suç tellesin değil zaten telles kötü diye gönderilmedi olcan 18 den kesilmesin diye gönderildi carole ve telles aynı anda takımda olsaydı bizim için çok iyi olurdu birbirlerinden forma kapmak için daha çok çalışacaklardı.

Telles dediğin gibi gelişir ve onlar için iyi bi hamle olmuş olur ama bizde gelişemiyo suç tellesin değil zaten telles kötü diye gönderilmedi olcan 18 den kesilmesin diye gönderildi carole ve telles aynı anda takımda olsaydı bizim için çok iyi olurdu birbirlerinden forma kapmak için daha çok çalışacaklardı.

zaten tamda Telles defansini gelistiriyorken gönderdiler. Genellikle Brezilyali bekler yavas yavas defansi ögreniyorlardi.

Geri
Üst Alt