Arkadas istatistik diyorsun, Gol assist felan, ben bunlarin üstünde, ayni senin "takimi oynatiyor" tarzinda istatistik gösteren verilere göz atan bir futbol severim. Senin bahsettigin veri misal olarak "key pass" ve misal olarak Sneijder gecen sezon bu istatistikte pozisyon itibari ile, Türkiye gibi ligde maksimum vasat üstüydü... (Bu sezon simdiye kadar daha iyi)
Amrabat detayli istatistiklerde genel olarak kötü bir sonuc ciziyor, ayni zamanda pek gol atip, assist yapan bir oyuncu da degil. Amrabat örnegi niye verdin, anlamadim.
Bende Burak Yilmaz´dan hoslanan bir insan degilim, ancak abartmamda yorumlarimda... Gol atmak disinda, futbol konusunda ciddi eksikleri var, ama gol atmakta okadar kolay birsey degildir.
"Kasaba takimi oyuncusu bile böyle hatalar yapmaz", gibi kavhe agzina ifrit oluyorum, sadece, cünkü bende sadece mac özeti izleyip, yorumlayan insanlari andiriyor.
Birak vasat oyunculari, Worldclass adamlar bile bir macta üst üste akil almaz hatalar yapabilir...
https://www.youtube.com/watch?v=CCnVH6_158w
Bu adam 60 milyonluk stoper. Adamin oyun kurdugu her top, ya gol, yada gol pozisyonu olarak kaleye dönmüs. rakibinin yaninda oldugu nerdeyse her pozisyonda ya hatali, yada izliyor...