Valla ben bu herifi geldiginden beri begeniyorum. Dün de begendim. Telles denen vitaminsizide izledim. Telles 1-2 sene sonra orta siralarda bir takima gidecektir. Menajeri iyi zannedersem. arjantinli bir sol bek vardi bizde. Önce lizbona sonra atletico madride gitti. Şimdi real velecano'da oynuyor. Onuda begenmemiştim. Defansi rezildi. Tellesinde öyle. Zaman bizi ya yaniltir. ya hakli bulur görecegiz.

Valla ben bu herifi geldiginden beri begeniyorum. Dün de begendim. Telles denen vitaminsizide izledim. Telles 1-2 sene sonra orta siralarda bir takima gidecektir. Menajeri iyi zannedersem. arjantinli bir sol bek vardi bizde. Önce lizbona sonra atletico madride gitti. Şimdi real velecano'da oynuyor. Onuda begenmemiştim. Defansi rezildi. Tellesinde öyle. Zaman bizi ya yaniltir. ya hakli bulur görecegiz.

Stuttgart'ta.İnsua.

Carole fena değil bekte, ben beğeniyorum. Takımın fizik olarak en iyisi şu anda. İkili mücadelelerin neredeyse hepsinde galip ve hava topu vermiyor rakibine.
Ayrıca ortaları da Telles'e göre çok iyi.

Son düzenleme:
kötü su ana kadar

Gayet verimli oynuyor. Fizik açidan iyi durumda. Basit çalim yemiyor. ileride gidiyor. Golde de payi var.

Adam hava topların da çok iyi. Savunması genelinde iyi. Hucumda korkak ve garanti pası seçiyor genelikle. 2 net asisti oldu. 1 gol birinde de şansız şekilde poldi kaçırdı

Çok iyi başladı Galatasaray kariyerine, umarım böyle devam eder.

Cesareti yerine gelince hücumda daha da etkili olacaktır. Böyle atletik ve temposu yüksek adamları seviyorum.

Defans olarak çok beğendim bu maçtada.Ama paslarını geliştirmesi lazım.Pas konusunda sıkıntısı var.

Iyi güzel de ben hala durduk yere bu adamin niye alternatifsiz birakildigini ANLAYAMIYORUM.

Herhalde hic sakatlanmamasi, hic ceza almamasi, hic form düsüklügü yasamamasi, hic yorulmamasi bekleniyor. Ne güzel Telles-Carole orayi mis gibi götürürdü tüm sezon.

Bu adamin olmadigi macta ya Balta ya da Olcan oraya gececek.. Müthis kadro planlamasi var bizde, ön liberon yok sol bekin alternatifsiz, forvetin yok, kanatin yok, sag bekin stoperden devsirme adam, stoperin sol bekten devsirme adam. Say say bitmiyor.

Iyi güzel de ben hala durduk yere bu adamin niye alternatifsiz birakildigini ANLAYAMIYORUM.

Herhalde hic sakatlanmamasi, hic ceza almamasi, hic form düsüklügü yasamamasi, hic yorulmamasi bekleniyor. Ne güzel Telles-Carole orayi mis gibi götürürdü tüm sezon.

Bu adamin olmadigi macta ya Balta ya da Olcan oraya gececek.. Müthis kadro planlamasi var bizde, ön liberon yok sol bekin alternatifsiz, forvetin yok, kanatin yok, sag bekin stoperden devsirme adam, stoperin sol bekten devsirme adam. Say say bitmiyor.
En azından Alt yapıdan bir genç sol bek çıkartılması gerekirdi. Dediğin gibi rezalet kadro planlaması var bizde yilardir süren

Neyse ki sağlam adam.Sakatlık sıkıntısı yok.
Lionel Carole - Ayrıntılı performans bilgileri - Transfermarkt
Bizden önceki son üç sezonda da 3300 dakikayı devirmiş.:hat:
Tabi tamamen haklısın.1 tane daha scout transferi yapılmalı bu mevki için.

birşey olursa yerine balta geçer.
sabri-denayer-çedu-balta olur savunma.

Adamın yanında kağnı Hakan oynuyor önünde de rezilleri sergileyen yasin oynuyor.
Ona rağmen tüm iyi niyetiyle mücadele ediyor.
İlk yarı çok iyi değildi ama ikinci yarı ayakları yere daha sağlam bastı.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Allah nazardan korusun , daha da iyi olacaktır.

Neyse ki sağlam adam.Sakatlık sıkıntısı yok.
Lionel Carole - Ayrıntılı performans bilgileri - Transfermarkt
Bizden önceki son üç sezonda da 3300 dakikayı devirmiş.:hat:
Tabi tamamen haklısın.1 tane daha scout transferi yapılmalı bu mevki için.

Tabi bilemeyiz, bir anda olabilecek birsey. Linderoth da bize gelmeden önce istikrar abidesiydi ama adam bizde 20 mac bile yapamadi sakatliklar yüzünden.

Biraz ucuk bir örnek oldu ama dedigim gibi planlama o kadar kötü ki, bir de cogu sey adamin zihniyetine göre kuruldu takimda "icimizden hallederiz".

Geri
Üst Alt