#24 Salih Dursun

Arkadaşlar bizden giden oyunculardan bazıları arada gol atacak,bazıları oynadıkları takımda iyi oynayacak.Her gol atan,arada iyi gözüken oyuncu için keşke olsaydı moduna girmeyelim.Onların bizde geçirdikleri kötü performansları da unutmayalım.Salih oldukça vasat,ayağı da çok kötü bir oyuncu.Bu açığını mücadeleyle kapatmaya çalışıyor ve başka şansı da yok zaten.Galatasaray seviyesi için oldukça yetersiz bir adam.

Kiradan çağıramıyor muyuz

Salih'in TS iyi oynaması birşeyi değiştirmez ,
Bizim seviyemiz için kötüdür , olup olabileceği en fazla TS seviyesidir normalide düşük - orta düzey takımların savaşçı futbolcusu olmaktır !
Salih kim yahu dümdüz bir kazma !!!

Takimda kimse kosmuyor hala adamin teknigini falan anlatiyosunuz, bu herifin olcan gibi bir guresci icin kiralik yollanmasi skandaldir

Stoper ve önlibero performansını görmek isterdim, Trabzon yerine Eskişehire filan kiralansa daha iyi olurdu bu bakımdan...Salih in sağbek olarak alınmasına sebep olanın aklına şaşarım...

Ne Salihi Trabzonn yerli kadrosu o kadar pert ki Salih bile göze batıyor.. Adam top kontrolünü mü öğrenecek pas atmayı mı top sürmeyi..Kazmaydı hala kazma

Bir laf vardır kaynatma katranı olmaz şeker cinsini....... çeker diye.. Burak'ı Fener aldı Beşiktaş aldı birşey olmadı Trabzonda kontrataklarla coşunca gözümüz boyandı 1 yıl daha idare etii şimdi herkes sövüyor..Olmuyor arkadaş Burak öyle Selçuk öyle Salih öyle olacak..Bunlar iyi olsa da max. 2-3 sene olur sonrasında yine eski hallerine dönüyorlar

Trabzon maclarını izleyen yok galiba. Adam orda bile yetersiz. Mustafa sarp ile yaraşır

Galatasaray'a alınması zaten skandaldı, yetenek fakiri yerlilerden. M.Sarp'dan hallice. Ama Trabzon'un oynadığı futbolu ve takımını küçümsemek nedir? Bizde banko oynayabilecek oyuncuları var. Cardozo , Burak+Umut+Pandev'in verdiği katkıyı tek başına verebilecek bir santrafor. Constant bizde olsa direk 11'e yazabiliriz. Bosingwa , Tarık'tan veysel'den çok daha iyi bir topcu. Biz ligin en kötü takımlarındanız cidden. Şans ve Sneijder bize 4 galibiyet getirdi ligde, yoksa oynadığımız futbol rezalet.

Galatasaray'a alınması zaten skandaldı, yetenek fakiri yerlilerden. M.Sarp'dan hallice. Ama Trabzon'un oynadığı futbolu ve takımını küçümsemek nedir? Bizde banko oynayabilecek oyuncuları var. Cardozo , Burak+Umut+Pandev'in verdiği katkıyı tek başına verebilecek bir santrafor. Constant bizde olsa direk 11'e yazabiliriz. Bosingwa , Tarık'tan veysel'den çok daha iyi bir topcu. Biz ligin en kötü takımlarındanız cidden. Şans ve Sneijder bize 4 galibiyet getirdi ligde, yoksa oynadığımız futbol rezalet.

Balıkesire yenilen takımız maalesef. Posisyona bile giremiyoruz. Çok kötüyüz, hata bam lı dönem dahil bukadar kötü futbol oynayan bir Galatasaray görmemişdim

Salih'i neden 2 sene kiraladık, anlam veremiyorum. Trabzon'da kendini bulmuş adam. Tabi sağ bek olarak değil, ön libero olarak. Şu anda kadroda olsa Melo-Salih ikilisi orta sahadan adam geçirtmez.

Önlibero'da BAM gibi oynuyor. Cok kosuyor mucadele ediyor ama üretkenlik sifir, paslari daglara taslara. Ben begenmedim acikcasi.

Partneri medjani bundan da kötü.

Bu tarz oyuncuların fazlası fayda sağlamaz ama kadroda bir tane bulunması yararlı olur. Orta sahada Melo dışında mücadeleci, hırslı bir oyuncumuz yok.

Kötü.Trabzon'da da kötü.Aynen devam ediyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kazmanin teki. Şunu bize reva gorenlere allah akil fikir versin. Teknik sifir, oyun zekasi eksilerde, tek artisi mucadeleci olmasi. Önliberoda olarakta ceyhun bundan çok daha iyi yapardi bu isi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Geri dönmeli
Sag bek de banko oynar !

* LG G2 Tapatalk *

Çöp oyuncu.

77mluk ülke de bundan daha yetenekli oyuncu bulamadik ya..

Salihi begenen vardı hadi onu anladım izlememiştir...ama hala begenen olması ilginç

Geri
Üst Alt