#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Sözleşme konusu ne oldu arkadaşlar?

Analaşılamadı mı hala?

5m euro verilip stancu alınacağına kaybedilmiş bir senede neden cem kazanılmaya çalışılmadı en basit hata bile nelere mağloluyor büyük GALATASARAY camiasına görüyormusunuz :o

Galatasaray camiasının geldiği duruma bak nerede o eski galatasaray! Ne büyüğün küçüğe saygısı var ne küçüğün büyüğe. Biri antrremanda sallıyor biri twitter da. Cem istediği kadar haklı olsun şuan yazdıkları yanlış reklam etmeye ne gerek var. O kutsal formanın bilincindesin madem ne diye karaktersiz adamların ağzına laf veriyorsun. Herşey bitmiş abi klüpte şaka gibi. Tekrar diyorum sonuna kadar haklı da olsa ki haklı kabul ama bunu yapmaması lazım!

Galatasaray camiasının geldiği duruma bak nerede o eski galatasaray! Ne büyüğün küçüğe saygısı var ne küçüğün büyüğe. Biri antrremanda sallıyor biri twitter da. Cem istediği kadar haklı olsun şuan yazdıkları yanlış reklam etmeye ne gerek var. O kutsal formanın bilincindesin madem ne diye karaktersiz adamların ağzına laf veriyorsun. Herşey bitmiş abi klüpte şaka gibi. Tekrar diyorum sonuna kadar haklı da olsa ki haklı kabul ama bunu yapmaması lazım!

Bana aynısı yapsa Servet ben de yapardım.Sesini herkese duyurdu.Belki sezon sonu kendi gidecek ama yanında Serveti de götürecek.

Amatörü profesyoneli saygısı vs yok bu işin. Servet bana vursa kesinlikle karşılık verirdim. Kimsenin kimseye vurma hakkı yok. Çocuk elinden geldiğince gürültü çıkarmalı bence medeni olanı yapıyor olayı insanlara duyurarak. Onun yerinde olsam gözüm kararıp Servet'i 10 kişi sıkıştırıp parçalayabilirdim. Sonuçta adamın belki de bütün hayatını ve kariyerini etkileyebilecek bir olaya.

iste galatasaraydaki yeni abileri açıkça öğrendik böylece. servetin acilen yollanması lazım. aslansın cem sultan!

Servet'i hic sevmem bu konuda da Cem Sultan'i hakli goruyorum ama kol kirilir yen icinde kalir. Biz son zamanlarda bu durusumuzdan cok odun verdik.

Aralarında ne oldu ne bitti bilmiyorum, sadece videoyu seyrettim.

Cem Sultan Servet'i çekip çekiştiriyor.

Kendi oynadığım dönemi anımsayıp düşünüyorumda benden bi alt takımda oynayan çocuk bana bunları yapsın

saha içinde ağzını burnunu dağıtırdım.

Servet yine o sırada iyi sabretmiş.

Kendi oynadığım dönemi anımsayıp düşünüyorumda benden bi alt takımda oynayan çocuk bana bunları yapsın

İkili mücadelede kendini göstermek isteyen senden küçük ve abilik yapman gereken çocuğu dövmek ?

Çok şükür seni ayıklamışlar normal futbolculardan.Serveti de zamanında başka sektöre yönlendirselerdi keşke.

Geri
Üst Alt