Burcu Eken
Sarı Üye
- 19 Nisan 2011
- 686
- 0
- 976
Cevap: #25 Cem Sultan
Sözleşme konusu ne oldu arkadaşlar?
Analaşılamadı mı hala?
Sözleşme konusu ne oldu arkadaşlar?
Analaşılamadı mı hala?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz aklı varsa imzalamaz.

Galatasaray camiasının geldiği duruma bak nerede o eski galatasaray! Ne büyüğün küçüğe saygısı var ne küçüğün büyüğe. Biri antrremanda sallıyor biri twitter da. Cem istediği kadar haklı olsun şuan yazdıkları yanlış reklam etmeye ne gerek var. O kutsal formanın bilincindesin madem ne diye karaktersiz adamların ağzına laf veriyorsun. Herşey bitmiş abi klüpte şaka gibi. Tekrar diyorum sonuna kadar haklı da olsa ki haklı kabul ama bunu yapmaması lazım!
Bana aynısı yapsa Servet ben de yapardım.Sesini herkese duyurdu.Belki sezon sonu kendi gidecek ama yanında Serveti de götürecek.
ÖYle yaklaşmamak lazım. Yanlış yaptı bir kere.

Servet'i hic sevmem bu konuda da Cem Sultan'i hakli goruyorum ama kol kirilir yen icinde kalir. Biz son zamanlarda bu durusumuzdan cok odun verdik.
Belli ki içi çok dolmuş çocuğun.
Aralarında ne oldu ne bitti bilmiyorum, sadece videoyu seyrettim.
Cem Sultan Servet'i çekip çekiştiriyor.
Kendi oynadığım dönemi anımsayıp düşünüyorumda benden bi alt takımda oynayan çocuk bana bunları yapsın
saha içinde ağzını burnunu dağıtırdım.
Servet yine o sırada iyi sabretmiş.
Aralarında ne oldu ne bitti bilmiyorum, sadece videoyu seyrettim.
Cem Sultan Servet'i çekip çekiştiriyor.
Kendi oynadığım dönemi anımsayıp düşünüyorumda benden bi alt takımda oynayan çocuk bana bunları yapsın
saha içinde ağzını burnunu dağıtırdım.
Servet yine o sırada iyi sabretmiş.