#25 Fernando Francisco Reges

Her yazdığın yanlış demedim ki zaten. Niyetin başka diyorum sadece..
Gördügün gibi yazmis oldugu mesaj ile sakatlik öncesi olan dönemi de cürütmüs oldu.
Takim hangi büyük maclarda ezildi, Tudor ile oynadigimiz yani ilk yari oynanan maclarda takim olarak.
Neden, vakti zamaninda sahaya arkasinda bayrak sallayarak cikmak istedikleri Tudor yüzünden.
Neden mi onun yüzünden oldugunu düsünüyorum?
Cünkü ayni takim ikinci yari baska bir hocanin yönetiminde büyük maclarda rakiplerini ezdi gecti, üstelik kadiköy deplasmani olmasina ragmen.
Ikinci yari oynanan maclarda, özellikle Kadiköy deplasmaninda oyundan cikana kadar orta sahanin en iyi oyuncularindan biri idi mesela Fernando

Daha geçen sana bu konuda söylediklerim yetmedi herhalde. Hani hiç böyle ikili tartışmalara girmeyen, laf sokmaya çalışmayan biri olsan şu cümleni anlayacağım da öyle biri değilsin. Aynı senden önce yazan gibi, o da böyle sütten çıkmış ak kaşık gibi takılır ama forumda sağa sola laf sokmadığı gün yoktur nerede ise.
fatihterim.gif

Daha geçen sana bu konuda söylediklerim yetmedi herhalde. Hani hiç böyle ikili tartışmalara girmeyen, laf sokmaya çalışmayan biri olsan şu cümleni anlayacağım da öyle biri değilsin. Aynı senden önce yazan gibi, o da böyle sütten çıkmış ak kaşık gibi takılır ama forumda sağa sola laf sokmadığı gün yoktur nerede ise.

Sevgi pitirciklari onlar. Hic bir zaman hic bir kisiye bulasmazlar tahrik veya provoke etmezler, hiiiiic.

Sahada gören varmı nerde oynuyor
Biraz önce Belhanda gibi pas atarken topu rakibe verip kontra yedirmediği sürece sıkıntı yok. Sen tabii bunu dile gitmezsin ama buna rağmen amacın tahrik değildir, aptalız ya biz de bunu afiyet ile yedik.

Ha gören var mı sorusuna gelince. Yüzde yetmiş üzeri topla oynayan takımın esas oyun kurucusu sahada hayalet gibi iken, başta Donk ve ara ara Fernando oyun kurmaya çalışıyorlar.

Biraz önce Belhanda gibi pas atarken topu rakibe verip kontra yedirmediği sürece sıkıntı yok. Sen tabii bunu dile gitmezsin ama buna rağmen amacın tahrik değildir, aptalız ya biz de bunu afiyet ile yedik.

Ha gören var mı sorusuna gelince. Yüzde yetmiş üzeri topla oynayan takımın esas oyun kurucusu sahada hayalet gibi iken başta Donk ve ara ara Fernando oyun kurmaya çalışıyorlar.
Serdara oyuna gir diyor komedi valla bu adamı savunacagim diye şekilden şekile girmeyin 8 dakikada verdiği pası çözebilen oldumu

Ya bu adamı alır 8 numara oynatırsan saha da falan göremezsin tutup Garry yi forvet arkası oynatmak gibi bişey bu adamın yeri değil o bölgede oynayacak özellikleri yok.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdara oyuna gir diyor komedi valla bu adamı savunacagim diye şekilden şekile girmeyin 8 dakikada verdiği pası çözebilen oldumu
Ee ne yapacaktı rakibi sahasına hapis ettiğimiz de? Stoperler bu durumda pas istasyonu olarak kullanılır, senelerden beri.

Şekilden şekile girmiyorum hiç merak etme, tüm ilk yarı oynayan üç buçuk oyuncu vardı, Donk, Rodriguez, Feghouli ve Serdar.

Belhanda hayalet gibi olduğu için adamın oyun kurmaya çalışıyor olması iyi oynadığı anlamına gelmez. Şekilden şekile giren sensin, Belhanda konusunda yine bir tane pası cımbız ile çekmişsin ama rakibe ikram ettiği ve direkten dönen kontra için tabii tek kelime yok.

Ee ne yapacaktı rakibi sahasına hapis ettiğimiz de? Stoperler bu durumda pas istasyonu olarak kullanılır, senelerden beri.

Şekilden şekile girmiyorum hiç merak etme, tüm ilk yarı oynayan üç buçuk oyuncu vardı, Donk, Rodriguez, Feghouli ve Serdar.

Belhanda hayalet gibi olduğu için adamın oyun kurmaya çalışıyor olması iyi oynadığı anlamına gelmez. Şekilden şekile giren sensin, Belhanda konusunda yine bir tane pası cımbız ile çekmişsin.
Buda bir tane olumlu iş yapsın sende onu yaz

Geri
Üst Alt