#25 Fernando Francisco Reges

MCL yırtığı çok büyük sıkıntı değil iç menisküste yırtıkk olmadığı için ameliyat olmaz.

ön çapraz bağ yırtığı gibi ciddi bir durum değil , tedbir olarak kayseri maçında oynatılmaz.

çok zor bir maç olacak hem maicon hem fernando yok.
Renktaş doktor filan mıyız? :)

Çok gençsin niye ameliyat olmuyorsun doktor gerek yok desede o ayakla yaşamak işkence gibi birşey
Bende sol bileğime darbe aldım 2 aydır çekiyorum yumuşak doku zedelenmesi varmış

korkuyorum ameliyatlardan ne yalan söylim . Psikolojik birsey galiba bende. Düsünceden bile nefret ediyorum

Bein 8 hafta yok diyor, felaket oldu eğer doğruysa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

önce 6 hafta oldu,sonra 8 hafta.futbolu bırakmış arkadaşlar fernando,gözünüz aydın.kulüp doktoru 3 hafta yok diyo,belki 1 maç kaçırır diyo.hala ..........neyse...ne sıkıntı verici bi yer oldu bura.

8 haftaya fizik olarak hazir olmaz. En az 3-4 ay sürebiliyor ACL yirtigin rehabilitasyonu diye biliyorum.

Eskisi kadar atletik te olmaz çok geçmis olsun.

Gluteus maximusunda doku zedelenmesi oldu bir arkadaşımın.Yarı baygın bir şekilde yatıyordu.Zencefilli limonlu çay yaptım, ellerimle içirdim kendine geldi.
Sizinki gibi olmaz ama bu da Alternatif tıp Melihçim.
anladım kaba eti zedelenmiş.Zencefil dışında başka bir şey daha katmış olabilir misiniz acaba arkadaşınızın çayına?

Geri
Üst Alt